Loading...

Valitse kylteillesi ja julisteillesi ripustusvaihtoehto, joka ei sotke eikä vaurioita pintoja.

– Koko 2,5 cm x 2,5 cm – Neljä tarraa per pakkaus – Tarran paksuus 1 mm tai 3,5 mm – Kaksipuolinen, kiinnityspintaa vaurioittamaton tarra – Tarkoitettu sisäkäyttöön

Etsitkö helppoa ja nopeaa tapaa ripustaa myymäläsi esitteitä tai julisteita? Itsekiinnittyvät seinätarrat ovat helppokäyttöisiä. Kuorit tarran ja kiinnität sen toisen puolen kylttiisi. Sen jälkeen kuorit toisen puolen ja kiinnität kyltin myymäläsi näyteikkunaan, seinään tai kohokuvioimattomalle tapetille. Kiinnityspintaa vaurioittamattomalla liimalla varustetut tarrat voidaan poistaa ja kiinnittää uudelleen jopa viisi kertaa. Ei kynsiä, työvälineitä eikä sotkua!

Oletko valmis tilaamaan? Valitse tarvitsemasi määrä, lisää se ostoskoriisi ja anna meidän huolehtia lopusta. Tuotteesi saapuvat käyttövalmiina.

Käyttöopas: Ripustustarrat

Muokattavat ripustustarramme on helppo kiinnittää, poistaa ja kiinnittää uudelleen.

  1. Puhdista: Varmista, ettei kiinnityspinnalla ole pölyä eikä muita pienhiukkasia.
  2. Kuori ja kiinnitä: Irrota tarran taustapaperi ja kiinnitä tarra haluamallesi pinnalle. 3 Aseta ja paina: Irrota tarratyynyn taustapaperi, aseta tarra kevyesti paikalleen ja paina sitä viisi sekuntia. 4 Kiinnitä uudelleen: Irrota tarra vetämällä sitä varovasti alaosasta ja kiinnitä se uudelleen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit