Loading...

Mainoskyltit

Hyödynnä sisätilat kierrätettävillä kylteillä, joita ei voi olla huomaamatta. Mainoskylttimme on valmistettu paksusta, kestävästä ja FSC®-sertifioidusta pahvista. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x K)
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Vaihda seuraavaksi katseenvangitsijaksi kierrätettävä mainoskyltti.

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Jäykkää, monikerroksista pahvia Kaksi paksuusvaihtoehtoa – Vain sisäkäyttöön – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Kierrätettävä ja näyttävä kyltti

Onko myymälässäsi tai näyteikkunassasi tyhjä paikka? Kierrätettävän pahvikyltin avulla saat brändisi huomatuksi. Mainostatpa sitten erikoistarjousta, kerrot asiakkaille uusista tuotteista tai ohjaat ihmisiä, nämä mainoskyltit sopivat siihen erinomaisesti. Ne saavat yrityksesi nimen tai logon varmasti huomatuksi messuilla ja konferensseissa. Nämä mainoskyltit ovat todella monikäyttöisiä. Ne ovat myös täysin kierrätettäviä ja painettu vastuullisesti hankituille ja valmistetuille materiaaleille.

Kevyt, tukeva ja kestävä

Nämä FSC®-sertifioidut kyltit ovat kevyitä, mutta uskomattoman tukevia. Monikerroksisessa pahvissa on hunajakennomainen välikerros, joka estää kyltin taipumisen, kulumisen tai repeytymisen lisäämättä sen painoa. Kyltit on myös helppo kierrättää.

Kyltit on helppo muokata yksilöllisesti

Oletko valmis suunnittelemaan personoituja mainoskylttejä? Aloita tutustumalla täysin muokattavaan mallivalikoimaamme. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat luodaksesi katseenvangitsevan mallin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan laadukkaasti ja toimitetaan sinulle pian. Mainoskylttisi saapuvat valmiina kääntämään ohikulkijoiden päät.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit