Loading...

Vaihda seuraavaksi katseenvangitsijaksi kierrätettävä mainoskyltti.

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Jäykkää, monikerroksista pahvia – Vain sisäkäyttöön – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Uudelleenkäytettävät ja huomiota herättävät opasteet
Etsitkö esittelytuotetta yrityksesi mainostamiseen tai uuden tuotteen markkinointiin? Tai ehkä haet kestävää, kevyttä ja budjettiystävällistä kylttiä erinomaisella painolaadulla näyttelyihin, messuille tai sisustukseen. Olivatpa tavoitteesi mitkä tahansa re-board-kyltit auttavat sinua niiden saavuttamisessa. Lisäksi tuntuu hyvältä tietää, että ne on valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Kevyttä ja kestävää re-board-materiaalia
FSC®-sertifioidut re-board-kyltit ovat kevyitä mutta uskomattoman kestäviä ja tukevia. Monikerroksisessa pahvissa on hunajakennomainen välikerros, joka estää kyltin taipumisen, kulumisen tai repeytymisen lisäämättä sen painoa. Kyltit on myös helppo kierrättää.

Kylttejä on helppo muokata
Oletko valmis suunnittelemaan personoituja re-board-kylttejä? Aloita tutustumalla muokattavaan mallivalikoimaamme. (Voit käyttää vaihtoehtoisesti myös lataustoimintoamme, jos sinulla on jo valmis malli.) Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat luodaksesi katseenvangitsevan mallin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan laadukkaasti ja toimitetaan sinulle pian. Mainoskylttisi saapuvat valmiina kääntämään ohikulkijoiden päät.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit