Loading...

Alumiinikyltit

Mainosta yritystäsi kestävillä alumiinikylteillä, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valittavanasi on useita eri kokoja joko pinnoitetulla valkoisella alumiinilla tai harjatulla alumiinilla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Ripustusvaihtoehto
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Opasta asiakkaat oikeaan suuntaan ammattimaisten metallikylttien avulla.

– 8 eri kokovaihtoehtoa. – Valmistettu 3 mm paksusta alumiinista. – 2 metallilevyä ja muoviydin. – 2 eri materiaalivaihtoehtoa. – Saatavilla porattujen reikien, seinäkiinnikkeiden tai ripustuskiskojen kanssa.

Etsitkö tarpeidesi mukaan räätälöityä kylttiä, joka näyttää hyvältä ja kestää myös ulkokäytössä? Harkitse alumiinikylttejä. Nämä metallikyltit on valmistettu ruostumattomasta alumiinista, ja niissä on vahvistettu muoviydin. Haalistumattoman musteen ja valintasi mukaan joko mattametallin tai pinnoitetun valkoisen alumiinin käyttö merkitsee, että nämä kyltit kestävät käytössä pitkään, haluatpa sitten laittaa ne esille ulkosalla tai kaipaat modernia kylttiä kauppaasi, studioosi tai toimistoosi.

Oletko valmis luomaan omasi? Kun olet ladannut korkearesoluutioisen kuvan tai mallin verkkostudioomme, voit muokata sitä vielä haluamallasi tavalla. Valitse sitten sinulle parhaiten sopiva kylttivaihtoehto ja anna meidän hoitaa loput. Yksilöity alumiinikylttisi painatetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle valmiina käyttöön.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua

Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Erittäin laadukkaan näköinen kyltti

17. heinäk. 2022 | Tiina

Tilasin kyltin ulkokäyttöön ja tämä noin metrin leveä koko on juuri sopivan kokoinen ja sen näkee hyvin jo kaukaa. Painojälki on tarkkaa ja kyltissä olevat valmiit reiät auttavat kiinnittämään sen tukevasti. Kiitos tekijöille. :)

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Tiina, eipä kestä - ilo on meidän puolellamme :) Kiitos palautteesta ja mukavaa kesää! - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit