Loading...

Puiset kehykset ovat tarvitsemasi ripustusväline julisteillesi.

– Kolme kokoa A1, A2 ja A3 – Koivupuusekoite – Tukeva, kohdetta vahingoittamaton kiinnitys – Säädettävä naru – Toimitukseen sisältyy kuusiokoloavain kokoamista varten – Vain pystysuuntaisille julisteille – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Hienovarainen ulkoasu
Onko sinulla taideteoksia, jotka ansaitsevat paikan seinällä? Kokeile puisia julistekehyksiämme. Ne ovat loistava vaihtoehto perinteisille kehyksille, varsinkin jos julisteesi ei ole standardikokoa (lasten taide). Puiset kehykset antavat hienovaraisen, käsintehdyn ilmeen ja korostavat taideteosta sen sijaan että kilpailisivat sen kanssa huomiosta. Nämä kehykset on suunniteltu pystysuuntaisille julisteille. Jos tarvitset kehyksiä vaakasuuntaiselle julisteelle, tutki tekstiilikehyksiämme.

Esittele oman tyylisi mukaan
A1-, A2- ja A3-kokoisten puisten julistekehysten avulla esittelet tyylillä valokuvia, kankaita, taulukoita, taidekuvia ja paljon muuta. Kehykset on valmistettu kevyestä koivupuusta, joten voit siirrellä niitä niin taiteeseen kuin huoneeseenkin sopiviksi. Lisäksi voit vaihtaa printit helposti ja luoda siten oman vaihtuvan taidegallerian.

Helppo tilata ja koota
Aloita valitsemalla taideteoksellesi sopivan kokoiset puiset julistekehykset. Me huolehdimme lopusta. Pakkaamme ja toimitamme kehykset sinulle mahdollisimman pian. Kehykset saatuasi aseta juliste tai vedos niihin mukana toimitettujen kuusiokoloavaimen ja ruuvien avulla. Julisteesi on valmis seinälle ripustettavaksi. Voit säätää kehysten asentoa niissä olevan narun avulla.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit