Loading...
säänkestävät julisteet

Säänkestävät julisteet

Luo kaikkiin olosuhteisiin sopivia mainoksia luomalla säänkestäviä julisteita, jotka voidaan lisätä kauppojen ulkopuolelle, ilmoitustauluille ja muihin haluamiisi paikkoihin. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Aseta viestisi näkyville säästä riippumatta.

  • 6 kokovaihtoehtoa
  • 170 g/m² -polyesterikalvo
  • Valkoinen mattaviimeistely
  • Säänkestävä ja vettä hylkivä
  • Kirkas neliväripainatus

Etsitkö uutta tapaa luoda kestäviä julisteita ulkokäyttöön yritystäsi tai tapahtumaasi varten? Vettä hylkivät julisteemme herättävät ohikulkijoiden huomion säässä kuin säässä. Nämä kevyet mutta kestävät julisteet on valmistettu erityisesti ulkokäyttöön tarkoitetusta polyesterikalvosta. Muovi on haalistumatonta ja vettä hylkivää, mutta sen ulkoasu ja käyttötuntuma on samankaltainen kuin korkealaatuisella paperilla. Haluamallasi tavalla suunniteltu ulkojulisteesi sopii hyvin esimerkiksi liikkeesi julkisivun somistamiseen, esillepanoon ympäri kaupunkia sijaitseville ilmoitustauluille tai huomion herättämiseen seuraavassa ulkoilmatapahtumassasi.

Oletko valmis luomaan omasi? Tutustu ensin säänkestävien julisteiden mallipohjien valikoimaamme (tai siirrä oma mallisi palveluumme). Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, räätälöi se haluamallasi tavalla käyttäen omia tekstejäsi ja kuviasi. Tämän jälkeen me painatamme ja pakkaamme muovijulisteesi ammattimaisesti. Ne toimitetaan sinulle hyvännäköisinä, viimeisteltyinä ja valmiina herättämään huomiota.

Säänkestävät julisteet

VistaPrintin valikoimassa on Säänkestävät julisteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit