Loading...
säänkestävät julisteet

Säänkestävät julisteet

Suunnittele säänkestäviä julisteita, jotka voidaan asettaa myymälöiden edustalle, ilmoitustauluille ja moniin muihin paikkoihin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Aseta viestisi näkyville säästä riippumatta.

– Kahdeksan kokovaihtoehtoa – Saatavana kolme eri materiaalia – 170 g/m² polyesterikalvo – Valkoinen mattapinta – Vedenpitävät, vedenkestävät ja haalistumista kestävät vaihtoehdot – Kirkas neliväripainatus

Säänkestävä painatus
Etsitkö uutta tapaa luoda käyttöä kestäviä ja säänkestäviä kylttejä yritystäsi tai tapahtumaasi varten? Vesitiiviit, vettä ja haalistumista kestävät julisteemme herättävät ohikulkijoiden huomion säässä kuin säässä. Persoonallisesti suunnitellut ulkojulisteet sopivat hyvin esimerkiksi myymäläsi edustalle, ympäri kaupunkia sijaitseville ilmoitustauluille tai ulkoilmatapahtumaasi huomiota herättämään.

Valikoima vaihtoehtoja
Voit valita sopivan julistemateriaalin alueesi ilmaston ja ympäristön mukaan. Valitse haalistumista kestävästä, laminoidusta, mattapintaisesta ja vedenpitävästä polyesteristä tai valoa estävästä ja vedenkestävästä sinitaustaisesta vaihtoehdosta.

Yksinkertainen muokkaus
Oletko valmis suunnittelemaan? Tutustu ensin ulkokäyttöön tarkoitettujen julisteiden mallipohjavalikoimaamme (tai lataa oma mallisi palveluumme). Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, räätälöi se haluamallasi tavalla käyttäen omia tekstejäsi ja kuviasi. Tämän jälkeen me painamme ja pakkaamme säänkestävät julisteesi ammattimaisesti. Ne toimitetaan sinulle tyylikkäinä, viimeisteltyinä ja valmiina herättämään huomiota.

Säänkestävät julisteet

VistaPrintin valikoimassa on Säänkestävät julisteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit