Loading...

Seinätarrat

Aseta yritys-, tuote- ja palvelutiedot esille brändätyillä suurtulosteilla. Itsekiinnittyvät seinätarrat, joista ei jää jälkiä poiston jälkeen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Välitä työntekijöille, asiakkaille ja yhteisösi jäsenille tärkeää tietoa ja mainontaa helpolla tavalla.

  • 6 kokovaihtoehtoa
  • Naarmuuntumaton, vettä hylkivä materiaali
  • Mattapinta
  • Kirkas neliväripainatus
  • Levityslasta lisättävissä tilaukseen kassalla

Laita haluamasi viestit näkyvästi esille
Etsitkö uutta tapaa tiedottaa tärkeistä asioista suurelle joukolle ihmisiä? Nämä itseliimautuvat seinätarrat auttavat sinua muuttamaan minkä tahansa seinäpinnan käteväksi ilmoitustauluksi – sisällä tai ulkona. Dot®-teknologia varmistaa tasaisen, kuplattoman kiinnityksen ja helpon, jälkiä jättämättömän poiston. Kiinnitä tarra puhtaalle, kuivalle seinälle ja poista mahdolliset ilmakuplat lastan avulla. Jos teet virheen, voit irrottaa tarran helposti ja kiinnittää sen uudelleen.

Brändiisi sopivat vaihtoehdot
Käyttötarkoituksesta riippumatta nämä toiveidesi mukaan luodut seinätarrat herättävät takuulla kiinnostusta. Neliväripainatus joustavalle, PVC-vapaalle valkoiselle muoville luo terävän ja ammattimaisen ulkoasun. Saatavilla on 6 vettä ja naarmuuntumista kestävää kokovaihtoehtoa, joiden avulla voit luoda tervetulokylttejä, ilmoittaa liikkeesi aukioloajat, kuvata tarjoamasi palvelut sekä mitä tahansa muuta tarvitsetkin. Tarrat kestävät käyttöä pitkään niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis luomaan omasi? Siirrä oma mallisi palveluumme tai tutustu muokattavien mallipohjien valikoimaan ja valitse niistä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Kun olet lisännyt mukaan haluamasi yksityiskohdat, me tulostamme, pakkaamme ja toimitamme tarrat ammattitaidolla. Näin voit muuntaa omat ikkunapintasi uuteen uskoon vaivatta.

VistaPrintin valikoimassa on Seinätarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit