Loading...

Tukkujulisteet

Täydennä varastosi tukkujulisteilla seuraavaa alennusmyyntiä tai tapahtumaa varten. Valittavana on kaksi paperivaihtoehtoa. Neliväripainatus. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Täydennä varastosi seuraavaa alennusmyyntiä tai tapahtumaa varten.

– 2 kokovaihtoehtoa – 2 paperilaatuvaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärät 100–10 000 – Suositellaan lyhytaikaisia näytteillepanoja varten

Tilaa enemmän, säästä enemmän rahaa Tilaa tuotteita tämänhetkisiä ja tulevia tarpeitasi ajatellen. Tekemällä isomman tilauksen kerralla säästät selvää rahaa. Olitpa sitten hakemassa piristystä myymäläsi seinille, viemässä julisteita messuille tai laittamassa niitä näkyville muihin paikkoihin, kuten ostoskeskuksiin ja kirjastoihin, pitkään kestävien julisteidemme avulla ​tavoitat enemmän asiakkaita kuin koskaan – ja voit tilata kaikki tarvitsemasi julisteet kerralla.

Yksi tilaus, joka kestää pitkään Tukkuerinä toimitettavat julisteemme ovat edullisia ja kestävät käytössä pitkään. Sekä mattapintaiset että kiiltävät julisteemme ovat laadukkaita ja haalistumattomia, joten voit välittää viestisi selkeällä tavalla huolehtimatta epäselvistä logoista tai lukukelvottomasta tekstistä. Hyödyntämällä joko matta- tai kiiltäväpintaiselle pahville painettavia voimakkaita värejä voit luoda julisteita, jotka todella edustavat brändiäsi.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi Oletko valmis luomaan omasi? Tutustu täysin räätälöitävien mallivaihtoehtojemme valikoimaan tai käytä latausvaihtoehtoamme, jos sinulla on jo valmis malli. Kun lisäät haluamiasi yksityiskohtia – kuten yrityksen nimen, logon tai tapahtuman tiedot – varmista, että viestisi on selkeä, yksinkertainen ja helppolukuinen. Me huolehdimme lopusta. Julisteet toimitetaan sinulle viimeisteltyinä, ammattimaisina ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Tukkujulisteet mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit