Loading...

Luo klassinen ja hyvännäköinen ulkoasu personoitujen vanerikylttien avulla

– Kolme eri kokoa
– 12 mm vaneri
– Muoviset tulppareiät ripustusta varten – Suositellaan sisäkäyttöön
– Terävä neliväripainatus

Näppärä ja hienovarainen kyltti
Oletko valmis lisäämään eleganssia ja persoonallisuutta työtiloihisi? Vanerikylttiemme avulla saat yritykseesi aidon ja rustiikkisen tunnelman. Ne sopivat mainiosti kyltteihin tai taideteoksiin, ja niiden avulla voit lisätä tyylikkyyttä sisäänkäynteihin ja näytteillepanoihin sekä korostaa luonnonmukaisten tai ympäristöystävällisten myymälöiden ja tuotteiden aitoutta.

Sopivat kaikenlaisiin myymälöihin
Edulliset, monikäyttöiset ja yksilölliset vanerikyltit on helppo ripustaa esille vaikkapa ravintoloissa, toimistoissa, myymälöissä ja monissa muissa tiloissa. 12 mm:n paksuinen, keltasävyinen vaneri on kestävää, ja siinä on valmiina muoviset tulppareiät sen helppoa ripustamista varten mihin tahansa. Voit koristella haluamasi myymälän osan lämpimällä ja erottuvalla kyltillä, josta on saatavana kolme eri kokoa neliväripainatuksella.

Tee siitä omanlaisesi
Oletko valmis suunnittelemaan yksilöllisen vanerikyltin? Siirrä haluamasi kuva palveluumme ja lisää siihen yrityksesi tyylin mukaiset ominaisuudet verkkostudiossamme. Me huolehdimme lopusta. Vanerikylttisi painetaan ammattimaisesti ja lähetetään sinulle pian. Tilaamasi tuotteet toimitetaan valmiina kiinnittämään asiakkaiden huomion.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Ostaisin uudestaan

3. heinäk. 2024 | Nina | Verified Buyer

Toimii niinkuin pitää. Toimitusaika vain yllättävän pitkä.


Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit