Loading...

Vanerikyltit

Muuta logosi tai muu kuva eleganteiksi puukylteiksi. Valmistettu FSC-sertifioidusta, kevyestä ja kestävästä vanerista. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo klassinen ja hyvännäköinen ulkoasu personoitujen vanerikylttien avulla

  • 6 kokovaihtoehtoa
  • 12 mm:n paksuista vaneria
  • Poratut reiät
  • Suositeltu sisäkäyttöön
  • Elävä neliväripainatus

Oletko valmis lisäämään ripauksen eleganssia ja persoonallisuutta tilaasi? Vanerikylttiemme avulla luot yritykseesi aitoa ja rustiikkista tunnelmaa. Kestävät ja edulliset, toiveidesi mukaan räätälöidyt vanerikyltit ovat monikäyttöisiä. Ne on helppo ripustaa esiin vaikkapa ravintoloissa, toimistoissa, kaupoissa ja monissa muissa tiloissa.
12 mm:n paksuinen, keltaisen sävyinen vaneri on kestävää, ja siinä on poratut reiät helpottamaan sen ripustamista. Vanerikylttimme on sertifioitu Forest Stewardship Councilin (FSC), maailman johtavan vastuullisen metsänhoidon organisaation ja Rainforest Alliancen taholta.

Lataa yrityksesi tyyliin sopivat mallit ja omat tietosi verkossa olevaan suunnittelustudioomme. Me huolehdimme lopusta. Kylttisi painetaan ammattimaisesti ja lähetetään sinulle pian. Tuotteesi toimitetaan hyvännäköisenä ja valmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit