Loading...

Luo hologrammitarroista ainutlaatuisia hohtavia ja loistavia malleja

– 15 eri kokoa  – Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto   –Muovinen hologrammitarra sateenkaariefektillä – Neliväripainatus  – Tilausmäärä 10–10 000

Kokonaan holografinen
Jos haluat antaa logollesi hieman näyttävyyttä tai luoda hauskoja tarroja seuraavaan tapahtumaasi, mikset kokeilisi hologrammitarroja? Ehkä sinulla on personoituja taidekuvia tai malleja, joihin haluat lisätä hieman hohtoa laittaaksesi niitä juhlakasseihin tai verkkotilauksiin. Hologrammitarrat ovat etsimäsi ainutlaatuinen ratkaisu.

Vangitse valo ja ihmisten katseet
Säänkestävästä polypropeenista valmistetuissa hologrammitarroissa on peilattu sateenkaariefekti, joka antaa tarroille ainutlaatuisen ulkonäön, joka vangitsee niin valon kuin asiakkaitten katseet. Jaa niitä tiskillä tai käytä niitä tapahtuman mainostamiseen. Vain 10 kappaleen minimitilausmäärällä voit helposti testata tuotetta ennen suuremman tilauksen tekemistä.

Käytä mallipohjia tai lataa oma mallisi
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos haluat vakiomuodon, voit selata muokattavia mallipohjiamme tai suunnitella omasi. Jos taas haluat suunnitella muodon itse, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan tarrallesi. Sieltä löydät myös vaihtoehtoja mallin edelleen muokkaamiseen. Emme suosittele käyttämään .jpeg-tiedostoja tai malleja, joissa on yhtenäinen tausta. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto. Niin varmistat, että saat haluamasi holografisen ilmeen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit