Loading...

Läpinäkyvät tarrat

Luo hauskoja, läpinäkyviä tarroja, joilla voit merkitä tuotteesi tai pakettisi. Tutki muokattavia muotoja ja laajaa kokovalikoimaa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muoto
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Laita brändisi esille muotoon leikattavien läpinäkyvien tarrojen avulla.

– 15 kokovaihtoehtoa – Saatavana yksilöllisiä muotoja – Läpinäkyvää muovia – Kirkas neliväripainatus – Upload & Go -suunnitteluprosessi

Haluatko brändätä tuotteitasi tai muuttaa logosi mukavaksi pieneksi mainoslahjaksi? Yksilölliset läpinäkyvät tarrat voidaan leikata mihin tahansa muotoon ja painattaa neliväripainatuksella. Tarran akryyliliima on täysin läpinäkyvää, joten tarra näyttää ja tuntuu sileältä.

Nämä kestävät tarrat sopivat erinomaisesti esimerkiksi purkkeihin, laatikoihin, kasseihin ja moneen muuhun. Saatavana on kattava valikoima eri kokoja ja muotoja, joiden avulla luot juuri itsellesi sopivan mallin.

Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset yksilöllisen muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan tarrallesi vaihtoehdoilla sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit