Loading...

Esittele yritystäsi läpinäkyvillä tarroilla.

– 15 eri kokoa
– Saatavana vakio ja yksilöllinen muoto
– Läpikuultava muovimateriaali
– Neliväripainatus

Huomaa: Jos haluat tarralle läpikuultavan ulkoasun, älä valitse mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse .PDF- tai .PNG-tiedosto.

Näyttävä malli ja läpikuultava tausta
Haluatko tuoda brändiäsi tai logoasi esiin eri tavalla? Yksilölliset läpinäkyvät tarrat voidaan leikata mallin ääriviivojen mukaan (tai jos haluat päästä helpolla, meiltä saa myös vakiomuotoisia tarroja). Valitsitpa minkä muodon tahansa, läpikuultava tausta saa suunnittelemasi mallin erottumaan kiinnitettävästä pinnasta.

Läpinäkyvät tarrat erottuvat muista
Neliväripainettuja, kestäviä tarroja myydään yksittäin, joten ne ovat erinomainen vaihtoehto mainoslahjoiksi, tapahtumissa jaettavaksi ja verkkokauppa- tai myymäläostoksen insertiksi. Laaja valikoima koko- ja muotovaihtoehtoja tekee mallin ulkoasun suunnittelemisesta helppoa.

Käytä mallipohjia tai lataa oma mallisi
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme. Jos valitset itse suunnitellun muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkuulinjan tarrallesi ja tarjoaa vaihtoehdot sen edelleen muokkaamiseen. Jos haluat tarralle läpikuultavan ulkoasun, älä valitse mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto. Jos sinulla on kysyttävää, tukitiimimme on aina valmiina auttamaan sinua.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit