Loading...

Paperietiketit

Luo brändillesi yhtenäiset tuotepakkaukset toiveidesi mukaan suunniteltujen paperitarrojen avulla. Paljon koko- ja muotovaihtoehtoja kätevänä rullana. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo ammattimainen ja yhtenäinen ilme mainoskäyttöön, pakkauksiin ja moneen muuhun.

– 15 kokovaihtoehtoa – Kymmenen materiaalivaihtoehtoa – Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto – Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärä 100–5 000

Oletko valmis siirtämään brändisi ja tuotepakkauksesi uudelle tasolle? Paperietikettimme auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Voit käyttää niitä laatikoiden, pullojen, tölkkien ja monien muiden esineiden merkintään.

Kestävälle matta- tai kiiltäväpintaiselle paperille painetut paperietiketit voi leikata mihin tahansa muotoon. – Ja valitsemalla vettä ja rasvaa kestävän vaihtoehdon voit luoda yrityksellesi ilmeen, joka kestää käyttöä pitkään. Etikettisi saapuvat kätevästi rullattuina ja valmiina käyttöön.

Suunnittelustudiossamme muokattavan, brändiäsi edustavan etiketin luominen on helpompaa kuin koskaan. Voit valita useista muokattavista malleistamme tai ladata oman mallisi. Jos tarvitset apua yksilöllisen muodon suunnittelussa, asiantuntijasuunnittelijamme auttavat mielellään. Kun olet täysin tyytyväinen luomukseesi, painatamme tilauksesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle mahdollisimman pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit