Siirry suoraan pääsisältöön

Paperietiketit

Luo brändillesi yhtenäiset tuotepakkaukset toiveidesi mukaan suunniteltujen paperitarrojen avulla. Paljon koko- ja muotovaihtoehtoja kätevänä rullana. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • 13 materiaalivaihtoehtoa
  • 5 muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • Uritettu rulla, 4 läpimittavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrät 100–5000

Oletko valmis siirtämään brändisi ja tuotepakkauksesi uudelle tasolle? Paperietikettimme auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Voit käyttää niitä laatikoiden, pullojen, tölkkien ja monien muiden esineiden merkintään.

Kestävälle matta- tai kiiltäväpintaiselle paperille painetut paperitarramme voidaan leikata mihin tahansa muotoon. – Ja valitsemalla vettä ja rasvaa sietävän vaihtoehdon voit luoda yrityksellesi ilmeen, joka kestää käyttöä pitkään. Etikettisi saapuvat kätevästi rullattuina ja valmiina käyttöön.

Oletko valmis luomaan omat etikettisi? Siirrä oma mallisi palveluumme ja lisää haluamasi yksityiskohdat. (Jos olet luomassa omien toiveidesi mukaista muotoa Upload & Go -toimintomme avulla, joku suunnittelueksperteistämme luo haluamasi muodon puolestasi.) Kun olet täysin tyytyväinen luomukseesi, painatamme tilauksesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle muutaman päivän kuluessa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit