Loading...

Luo joukosta erottuvia pakkauksia, joissa on hologrammietiketit.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • 5 muotoa, mukaan lukien mukautettu muoto
  • Vettä kestävää sateenkaarimuovia
  • Kirkas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 100–5000

Hauska silaus, joka herättää asiakkaiden huomion
Haluatko luoda uuden lookin seuraavaa tapahtumaasi varten? Toiveidesi mukaan suunnitellut hologrammietiketit ovat hauska ja helppo tapa laittaa yrityksesi logo näkyvästi esille. Kestävälle, UV- ja säänkestävälle muoville painetut värikkäät kolmiulotteiset tarramme herättävät asiakkaiden kiinnostuksen ja luovat ainutlaatuisen vaikutelman.

Pitkä käyttöikä
Hologrammietiketit on valmistettu heijastavasta muovista, joka antaa designillesi tai logollesi huomiota herättävän kiillon. Tarrat sopivat koristetarkoituksiin sekä moniin erilaisiin tuotteisiin ja pakkauksiin. Vahvan liiman ansiosta etiketit sietävät hyvin UV-säteilyä ja säätä – varmista vain, että kiinnität ne sileälle, kuivalle pinnalle maksimoidaksesi niiden kestävyyden. Hologrammietiketit ovat saatavilla monina eri koko- ja muotovaihtoehtoina, mukaan lukien itse valitsemasi muoto.

Helppo suunnitella
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen muokkaamiseksi edelleen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit