Loading...

Pidä tuotteesi yksinkertaisena ja anna mallisi loistaa selkeissä etiketeissä.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi eri muotoa mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • Läpinäkyvää muovia
  • Erikoispaksu taustapaperi lovella
  • Neliväripainatus

Huomaa: Jos haluat tarralle läpikuultavan ulkoasun, älä valitse mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto.

Lähetä selkeä viesti
Etsitkö etikettejä, joilla voit brändätä tuotteesi, kauppatavarasi tai pakkauksesi yksinkertaisella tavalla? Läpinäkyvillä rullatarroilla varmistat, että logosi tai mallisi erottuvat ja että viestisi pysyy selkeänä. Ne voi kiinnittää melkein mihin tahansa – pulloihin, laatikoihin, purkkeihin, pusseihin ja moneen muuhun.

Vaihtoehtona myös itse suunniteltu muoto
Läpinäkyvälle muoville painetut neliväriset, yksilölliset etiketit voi leikata halutun muotoisiksi. Niihin voi myös valita toiveidesi mukaan joko mattapintaisen tai kiiltävän viimeistelyn. Laaja valikoima erilaisia muotoja ja kokoja tekee omien rullatarrojen suunnittelusta ja brändäyksesi tehostamisesta helppoa.

Käytä mallipohjia tai lataa oma mallisi
Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos taas haluat yksilöllisen muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan tarrallesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit