Loading...

Pitkähihainen Fruit of the Loom® -T-paita

Pidä joukkueesi lämpimänä ja logosi esillä yksilöllisten, pitkähihaisten T-paitojemme avulla. Muokkaa paitasi kirkkaalla väripainatusteknologiallamme. Saatavana myös lyhythihaisena. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Taustaväri
Koristelu
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Toteuta ideasi yksilöllisestä, pitkähihaisesta T-paidasta.

 • 100-prosenttista kevyttä puuvillaa
 • 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä (tuhkanharmaa)
 • 97% puuvillaa, 3% polyesteriä (kanervan harmaa)
 • Kaksinkertaiset, kestävämmät saumat

Koristelu: Suoraan vaatekappaleeseen (rajattomasti painovärejä ja -malleja. Pehmeän tuntuinen. Mukava käyttää) tai silkkipainatus (1 painoväri. Sileä, hieman koholla oleva. Erinomainen arvo suurissa erissä).

Huomaa: Painatus etu- ja takapuolelle on saatavana neliväripainatuksena (koko etuosa ja vasen rintaosa) ja yksivärisenä painatuksena (vain koko etuosa).

Käytä logoasi tai muuta kuvaa.

Tee tästä pitkähihaisesta T-paidasta osa seuraavaa tapahtumaasi tai markkinointikampanjaasi. Mukavantuntuiset ja tyylikkäät T-paidat tarjoavat suositun ja tehokkaan tavan luoda yhtenäinen ja näyttävä tyyli. Lisäksi kaksinkertaiset ompeleet lisäävät T-paidan kestävyyttä ja tekevät siitä välttämättömän lisän kenen tahansa vaatekaappiin.

Oma tyyli helposti.

Valitse haluamasi tarjoamistamme tuotevaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava paita. Voit lisätä haluamasi yksityiskohdat ja viimeistellä paidan toiveidesi mukaan. Me huolehdimme lopusta. T-paitasi painetaan ammattitaidolla, ja käyttövalmiit, tyylikkäät paidat toimitetaan sinulle mahdollisimman pian.

Asiakasarvostelut

2 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  1
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu

2 asiakasta on arvostellut tuotteen

Hyvät laadukkaat paidat ja kortit.

15. syysk. 2023 | Ami

Olen tilannut jo usemman vuoden pitkä- ja lyhythihaisiapaitoja, eikä ole motittavaa paitojen laadussa, asiakaspalvelussa otetaan heti kantaa, jos olisi jotain tuotteen lähetyksissä tai laadussa puutteita, kiitos teille!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Ami, kiitos palautteestasi. Ihana kuulla, että olet ollut tyytyväinen sekä tuotteisiin että asiakaspalveluumme. :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin, autamme mielellämme vaihtamaan ajatuksia suunnittelun lisäksi myös markkinoinnin suhteen. Ole ihmeessä yhteydessä mikäli tarvitset apua. Mukavaa alkavaa viikkoa! Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Laatu on todella heikko

19. heinäk. 2023 | paitulit

Tiesin että tämän merkin paidat ovat heikkolaatuisia, mutta logot lähtevät jo ensimmäisessä pesussa.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei paitulit, pahoittelen, että tuotteen kanssa on ilmennyt onglemia. Suosittelemme paidan pesemistä pesukoneessa nurin päin käyttäen kylmää vettä. Käytä klooritonta valkaisuainetta. Älä kuivaa paitaa kuivausrummussa. Voit silittää itse paidan, mutta sen painettua aluetta ei saa käsitellä silitysraudalla. Muistathan, että voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa. https://www.vistaprint.fi/asiakaspalvelu/ohjekeskus/ - Vistaprintin tiimi

Laatu on todella heikko
Näyttäisi että väriä on liian vähän.
Laatu on todella heikko
Kuvasta näyttää paremmalle.
Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-2

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit