Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Naisten CottoVer®-T-paita

Mukavuutta ajatellen suunnitellut premium CottoVer® T-paitamme ovat ihanteellisia jokapäiväiseen käyttöön. Saatavana myös miesten ja lasten malleina. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Koristelu
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä tiimisi tyylikkäänä ja brändisi esillä.

– 160 g/m², 100 % reilun kaupan luomupuuvillaa – OEKO-TEX®-sertifioitu – Neliväripainatus, koot S–XL – Yksivärinen painatus, koot XS–2XL – Saatavana myösmiesten ja lastenmalleina

Koristelu:
Yksivärinen painatus (silkkipainatus)
Neliväripainatus (suoraan vaatteeseen)

Hoito-ohjePese nurinpäin kylmässä vedessä. Ei rumpukuivausta tai kuivapesua. Älä silitä koristeltuja alueita.

Pitkään käytössä kestävä vaate
Tämä reilun kaupan luomupuuvillasta valmistettu yksilöllinen T-paita sopii täydellisesti joukkueen univormuihin, hyväntekeväisyystapahtumiin tai vapaa-ajan aktiviteetteihin. Materiaali on OEKO-TEX®-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä, ettei se sisällä haitallisia kemikaaleja eikä ärsytä ihoa.

Tyylikäs ja monikäyttöinen
Halusitpa sitten luoda yhtenäisen ulkoasun koko tiimille tai löytää tyylikkään ja eri tilanteisiin sopivan vaatteen, tämä yksilöllinen T-paita on juuri mitä tarvitset. Voit stailata paidan haluamallasi tavalla ja esitellä logoasi aina paidan ollessa käytössä.

Interaktiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan oman T-paitasi? Lisää haluamasi yksityiskohdat, kuten kuva ja teksti, ja valitse parhaiten logollesi sopiva väri. Suunnittelustudiomme käyttö on helppoa, mutta jos tarvitset apua, suunnitteluasiantuntijamme opastavat sinua mielellään.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit