Loading...

Seinävaate omalla painatuksella

Anna asunnollesi uusi ilme suurella mutta keveällä, omalla painatuksella varustetulla seinävaatteella. Kestävissä polyesterisissä seinävaatteissa on metalliset purjerenkaat, jotka helpottavat ripustusta ja näytteillepanoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Tuotteen suuntaus
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo näyttävä kangas, jonka voit levittää sohvan tai sängyn päälle tai ripustaa seinälle.

  • Kolme eri kokovaihtoehtoa.
  • Konepestävää polyesteriä (paino 220 g/m²).
  • Purjerenkaat ripustamista varten (koko 1,3 cm).
  • Kirkas neliväripainatus.

Haluatko luoda vaikuttavan sisustuselementin? Seinävaatteet omalla painatuksella ovat edullinen ja helppo tapa antaa huoneelle uusi ilme. Tämä kestävä polyesteritekstiili on paljon kevyempää kuin vastaavan kokoiset kovista materiaaleista valmistetut kyltit tai taulut, mikä vähentää seinien vaurioitumisen riskiä. Laadukkaan nelivärisen sublimaatiopainatuksen ansiosta seinävaatteen värit näkyvät tarkkoina ja kirkkaina, olipa kuvan aiheena rakastamasi panoraamavalokuva, vintage-tyylinen kartta sinulle tärkeästä paikasta tai jokin muu täysin ainutlaatuinen luomus.

Voit aloittaa kankaasi luomisen siirtämällä korkearesoluutioisen kuvan tai mallin palvelimeemme. (Jos haluat käyttää kuvia Facebook-sivultasi tai kännykästäsi, autamme sinua lataamaan ne nopeasti.) Kun tarkistat malliasi, voit lisätä siihen myös muita haluamiasi elementtejä. Me huolehdimme lopusta. Haalistumattomalla ja kirkasvärisellä painatuksella varustettu seinävaatteesi toimitetaan sinulle upeasti viimeisteltynä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit