6 ainutlaatuista lahjaideaa ystävänpäiväksi

Arvioitu lukuaika: 3 minuuttia

Tiedämme, että meidän pitäisi osoittaa rakkautta läheisillemme joka päivä eikä vain ystävänpäivänä – niin me ainakin sanomme aina helmikuun 14. päivän lähestyessä. Miksemme silti ilahduttaisi kumppania, ystävää tai perheenjäsentä iloisella yllätyksellä merkkipäivän kunniaksi? Vaikka monet ihmiset eivät odota ystävänpäivänä lahjaa eivätkä edes juhli sitä, lahjan saaminen on aina mukavaa! Avullamme teet lahjasta ainutlaatuisen, koska ehdottamamme kuusi uniikkia ja hauskaa ystävänpäivän lahjaideaa eivät rajoitu tavanomaiseen kukkakimppuun tai suklaarasiaan.

 1. Päästä luovuutesi valloilleen: tarjoile aamiainen omalla painatuksella varustetusta mukista.
 2. Somista lahjansaajan työtila tärkeillä muistoilla.
 3. Anna vanhoille valokuville uusi ilme.
 4. Lisää jokapäiväisiin tehtäviin ripaus rakkautta.
 5. Kääriydy ihaniin muistoihin.
 6. Piristä valkoista seinää rohkealla otteella.

1. Päästä luovuutesi valloilleen: tarjoile aamiainen omalla painatuksella varustetusta mukista

Päivän aloittaminen hyvällä mielellä on tärkeää, ja ystävänpäivä on täydellinen tekosyy nauttia aamiaiseksi jotain tavallista herkullisempaa. Mikset tekisi tilanteesta vieläkin erityisempää tarjoilemalla juotavaa tai koko aamupalan omalla kuvalla varustetusta mukista? Painata persoonalliseen mukiin suosikkikuvasi, valmista herkullinen kuuma juoma ja ripottele siihen suklaata tai makeisia tai tee mikroaaltouunissa mukiin suklaaleivos helpon reseptimme avulla. Et voi epäonnistua!

Suklaaleivos mukissa

 • 1 kananmuna
 • 3 rkl maitoa
 • 2 rkl öljyä
 • 2 tasaista rkl kaakaojauhetta
 • 2 tasaista rkl sokeria
 • 3 tasaista rkl jauhoa
 • ¼ tl leivinjauhetta
 1. Vatkaa muna mukissa ja sekoita siihen maito, öljy, kaakaojauhe ja sokeri.
 2. Lisää jauhot ja leivinjauhe ja sekoita hyvin varmistaaksesi, ettei taikinassa ole kokkareita.
 3. Paista mikroaaltouunissa kaksi minuuttia korkeimmalla teholla ja voilà! Täydellisen herkullinen ystävänpäivän aamiainen on valmis.

2. Somista lahjansaajan työtila tärkeillä muistoilla

Voit piristää rakkaimpasi työtilan ilmettä parilla valokuvalahjalla, työskenteli hän sitten kotona tai toimistossa. Painata perheen suosikkikuvat persoonalliseen pöytäkalenteriin tai tilaa canvas-taulu, johon valitset valokuvan tuoreesta lomasta tai juhlapäivästä. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella ainutlaatuisen hiirimaton, johon on painettu molemmille tärkeä kuva ja lämminhenkinen viesti. Ystävänpäivänä voit sitten yllättää rakkaimpasi jättämällä lahjan tämän työpöydälle kotona tai sujauttamalla lahjan työlaukkuun.

3. Anna vanhoille valokuville uusi ilme

Tämä klassinen lahjaidea on aina mahtava valinta. Jokaisella pariskunnalla on kokoelma vanhoja valokuvia: ensimmäinen loma yhdessä, ensimmäinen tapaaminen, ensimmäinen kerta, kun kokkasitte illallista yhdessä jne. Ystävänpäivä on mahtava tilaisuus järjestellä kuvat ja nauttia niistä uudestaan. Valokuvakirjojen avulla se onnistuu hienosti, mutta muista lisätä mukaan myös tekstiä sen sijaan, että täyttäisit kirjan pelkillä kuvilla. Näin lopputulos ei ole pelkkä valokuvakirja vaan kertomus yhteisestä taipaleestanne vuosien varrelta. Kun olet saanut kirjan valmiiksi, jätä se kumppanisi yöpöydälle tai hänen lukemansa kirjan päälle. Kun sitten on aika mennä nukkumaan, hän löytääkin ainutlaatuisen valokuvakirjan ja voi selata sen läpi.

4. Lisää jokapäiväisiin tehtäviin ripaus rakkautta

Uudelleenkäytettävä kangaskassi ostoksia varten ei ehkä kuulosta erityisen jännittävältä lahjalta, vai mitä? Se on nykyään silti oikein hyödyllinen ja trendikäs asuste, minkä lisäksi sen voi muuttaa ihanan persoonalliseksi lahjaksi painattamalla siihen erityisen merkityksen omaavan yksilöllisen viestin. Ehkä sinulla ja rakkaallasi on jokin hauska sisäpiirivitsi, teille molemmille mieluinen lentävä lause tai huvittava sanonta, jota kumppanisi käyttää koko ajan? Oli oma ”juttunne” mikä tahansa, voit yksilöidä kangaskassin henkilökohtaisella viestillä tai viimeistellä kassin ilmeen suosikkikuvalla tai kauniilla taidepainatuksella. Anna kangaskassin puhua puolestasi!

VistaPrint-vinkki

Annatko ystävänpäivän lahjan jollekulle, joka on aina menossa? Sujauta kangaskassiin vielä omalla painatuksella varustettu vesipullo, joka muistuttaa sinusta, missä tahansa lahjansaaja liikkuukin.

5. Kääriydy ihaniin muistoihin

Helmikuu on yksi vuoden kylmimmistä kuukausista. Nauti siis kotoilusta ja juhlista ystävänpäivää romanttisella koti-illalla. Kun rentoudutte sohvalla pitkän päivän ja ihanan aterian jälkeen, voit ojentaa kumppanillesi lahjan, joka on omalla suosikkikuvallasi varustettu yksilöllinen fleece-peitto. Lisää pakettiin peiton kanssa yhteensopiva tyyny, jos haluat hemmotella kumppaniasi kunnolla. Ellet halua käyttää omaa kuvaasi, voit nostaa keskiöön perheen toisen rakastetun jäsenen – oman lemmikkinne!

6. Piristä valkoista seinää rohkealla otteella

Kaikilla on kotonaan tyhjänä ammottava seinä. Tiedämme, että jotain pitäisi tehdä, mutta emme tiedä mistä aloittaa. Ystävänpäivä on täydellinen aika ryhtyä toimeen ja valita joukko valokuvia seinälle koottavaa kuvakollaasia varten. Suhtaudu seinään tyhjänä tauluna, johon voit luoda kauniin asetelman eri valokuvista canvas-taulujen muodossa. Se on täydellinen ystävänpäivän yllätys kumppanille, perheelle tai kämppäkaverille, ja samalla herätät tyhjän seinän eloon.