Juhli äitiä ja isää lahjoilla, jotka ovat ainutlaatuisia kuin he itsekin

Arvioitu lukuaika: 3 minuuttia

Kustomoitu lahja on täydellinen tapa sanoa “rakastan sinua” ilman sanoja. Osoita tämän vuoden äitienpäivänä tai isänpäivänä vanhemmillesi (tai isovanhemmillesi, äiti- tai isäpuolellesi tai muille elämäsi tärkeille henkilöille), kuinka paljon he merkitsevät sinulle: luo juuri heitä varten suunniteltu lahja.

Älä tyydy tänä vuonna pelkkään kehystettyyn kuvaan tai kaupasta ostettuun korttiin: voit päästää luovuutesi valloilleen canvas-tauluilla, toimistotarvikkeilla, peitoilla ja monilla muilla tuotteilla. Tästä löydät lahjaideoita kaikentyyppisiä vanhempia varten:

  1. Juhlien isäntä tai emäntä
  2. Sisustaja
  3. Etätöitä tekevä äiti tai isä
  4. Matkailija
  5. Kotihiiri

1. Valokuvalahjoja juhlien isännälle tai emännälle

Jos äitisi tai isäsi kutsuu mielellään ihmisiä syömään luokseen, anna hänelle ainutlaatuinen lahja, joka sopii hänen vieraanvaraiselle luonteelleen ​​(viinipullon tai uuden tarjoiluvadin lisäksi!). Olivatpa vanhempasi tunnettuja takapihansa grillijuhlista tai intiimien illanistujaisten järjestämisestä, nämä lahjat lisäävät persoonallisen silauksen kaikkiin tilaisuuksiin.

Omalla painatuksella varustetut lasinaluset ovat mukava lisä ruokapöytään. Voit suunnitella ne käyttäen perhekuvia tai otoksia äskettäiseltä matkalta, tai lisätä niihin haluamasi viestin tai monogrammin.

Personoidut paperitarvikkeet ovat ajaton lahja kenelle tahansa, mihin aikaan vuodesta tahansa. Tarjolla on monia eri tuotteita mukautetuista leimasimista omalla painatuksella varustettuihin kortteihin. Vanhempasi arvostavat taatusti sitä, että heillä on paperitarvikkeet valmiina kutsujen ja kiitoskorttien lähettämistä varten. Lisäämällä mukaan heidän nimikirjaimensa tai haluamasi valokuvan voit luoda yksilöllisen äitienpäivä- tai isänpäivänlahjan helposti.

2. Personoidut lahjat sisustajille

Vaihtaako äitisi kotinsa seinillä olevia kuvia vähän väliä? Tai rakastaako isäsi huonekalujen järjestelyä uudelleen? Luo tänä äitien- tai isänpäivänä mukautettuja valokuvalahjoja, jotka ovat samalla myös sisustuselementtejä.

Omalla painatuksella varustetut akryylilasitaulut ovat saatavilla neljänä eri kokona, ja ne sopivat erinomaisesti äitienpäivä- tai isänpäivälahjoiksi. Nämä jämäkästä akryylistä valmistetut taulut ovat trendikäs tapa kirjahyllyjen tai työtasojen koristeluun. Voit mukauttaa ne täysin toivomallasi tavalla käyttäen omia valokuviasi ja tekstejäsi. Luo taulu, joka heijastaa vastaanottajansa sisustustyyliä – tällä tavoin se päätyy varmasti esille.

Canvas-taulut ovat erinomainen lahja moniin eri tilaisuuksiin – ja erityisesti äitien- tai isänpäiväksi. Voit tehdä läheistesi hääkuvasta tai valmistujaiskuvasta seinää koristavan hienon taulun. Voit myös suunnitella lastesi kuvista yhteensopivia tauluja tai painattaa valokuvakollaasin muistoksi perhejuhlista, lomamatkasta tai muusta tärkeästä tapahtumasta. Hyödynnä luovuuttasi ja suunnittele uniikki valokuvalahja tekstin ja kuvaelementtien avulla.

VistaPrintin vinkki

Jos tapanasi on lahjoittaa kehystettyjä kuvia, kokeile seuraavalla kerralla metalli- tai puupainatusta. Se on hienostuneempi ja persoonallisempi versio perinteisestä kuvalahjasta.

3. Persoonalliset lahjat etätöitä tekevälle äidille tai isälle

Jos äitisi tai isäsi työskentelee kotoa käsin tai hänellä on kotitoimisto, anna käytännöllinen valokuvalahja, jonka hän näkee pöydällään joka päivä.

Omalla painatuksella varustetuista mukeista mugs on hyötyä muuhunkin kuin kahvin hörppimiseen: mukissa voi säilyttää kyniä, lämmittää kevyen keittoaterian tai jopa kasvattaa yrttejä. Suunnittele mukiin valokuvakollaasi tai valitse yksi suosikkikuva, johon lisäät värikkään taustan tai lyhyen viestin.

Riippumatta siitä, painatatko hiirimattoon kivoja lapsuudenkuvia tai äitienpäiväviestin, lahja muistuttaa, miten paljon välität lahjansaajasta (ja miten paljon hän puolestaan välittää sinusta). Joka kerta, kun lahjansaaja istuu työpöydän ääreen, hän näkee mukavan muiston oman perheen, ystävien tai lemmikin seurassa vietetystä tärkeästä hetkestä.

4. Äitienpäivä- ja isänpäivälahjoja matkustamista rakastaville vanhemmille

Oletko vanhempasi aina joko reissussa tai suunnittelemassa seuraavaa matkaansa? Luo mukautettu äitienpäivä- tai isänpäivälahja, johon on ikuistettu hienoja muistoja matkoilta, tai suunnittele jokin persoonallinen esine, jonka he voivat ottaa mukaan seuraavaan seikkailuunsa.

Valokuvakirja on mahtava tapa koota äidin tai isän suosikkidigikuvat konkreettisiin kansiin ja luoda moderni versio perinteisestä valokuva-albumista. Saatavilla on monia eri kokoja, malleja ja tyylejä. Itse suunniteltu valokuvakirja on kaunis lisä läheisesi kirjahyllyyn tai sohvapöydälle. Voit liittää mukaan vanhempiesi upeimmat lomakuvat ja vaikkapa mukavia muistoja perheen yhteisiltä matkoilta. Värikkäät kehykset, ClipArt-leikkeet ja kuvakkeet antavat joka sivulle yksilöllisen ilmeen. Tekstiruuduilla voit helposti lisätä jokaiseen kuvaan mukavan viestin tai kommentin.

Kangaskassi on käytännöllinen lahja erityisesti vanhemmalle, joka on aina liikenteessä. Ne sopivat täydellisesti välipalojen pakkaamiseen automatkoille tai käsimatkatavarana seuraavalle lennolle… ja tietysti ne ovat käteviä myös mukana ruokakaupassa. Lisäämällä suosikkikuvasi tai henkilökohtaisen viestin voit tehdä tavallisesta kassista ainutlaatuisen lahjan.

5. Valokuvalahjoja kotihiirelle

Jos vanhempasi viettävät aikaansa mieluiten kotonaan, anna heille lämmin ja yksilöllinen lahja.

Valokuvatyynyt ovat kodikkaita ja persoonallisia lahjoja. Ja koska voit käyttää eri valokuvaa tyynyn molemmilla puolilla, tila riittää hyvin luovuutesi päästämiseen valloilleen. Voit painattaa yhdelle puolelle vakavamman kuvan ja toiselle puolelle hauskan otoksen tai käyttää valokuvaa vain yhdelle puolelle ja lisätä toiselle puolelle jonkin haluamasi viestin.

Valokuvalla varustettu lämmin fleece-peitto on erinomainen lahja kaikkina vuodenaikoina – se on kätevä vaikkapa jalkapallopelin katsomossa tai nuotion ääressä. Suunnittele mieleisesi peitto äidillesi tai isällesi hyödyntämällä kokoelmaa suosikkikuviasi, tai lisää lahjaan haluamasi viesti ja muita henkilökohtaisia elementtejä.

VistaPrintin vinkki

Etsitkö sopivaa äitien- tai isänpäivälahjaa tuoreelle vanhemmalle? Valitse merkkipaaluna toimiva peittomalli, johon vanhemmat voivat merkitä, kuinka paljon vauva kasvaa joka kuukausi. Anna peitolle vastustamaton ilme lisäämällä mukaan kuva perheestä tai vastasyntyneestä.

Omalla painatuksella varustetut lasinaluset ovat mukava lisä ruokapöytään. Voit suunnitella ne käyttäen perhekuvia tai otoksia äskettäiseltä matkalta, tai lisätä niihin haluamasi viestin tai monogrammin.