Vuonna 2021 valmistuville opiskelijoille asut omilla painatuksilla

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Saavutit sen. Viimeiset kuukaudet olet kirjaimellisesti nukkunut kirjojesi kanssa, selvinnyt hermoja raastavista suullisista esityksistä, vastannut loputtomiin tenttikysymyksiin, valvonut kahvin voimalla kokonaisia öitä opiskellessasi ja yrittänyt samalla vastustaa kiusausta ahmia Netflixin uusimpia hittisarjoja. Nyt vihdoin ja viimein olet saanut viimeiset arvosanasi ja valmistuminen häämöttää muutaman viikon päässä.

Tämän kaiken aikana yksi asia on tullut selväksi. Haluat juhlia saavutustasi ja muistaa juhlapäivän ikuisesti. Olemme koonneet luettelon valmistujaisasuista, joiden avulla voit suunnitella jotain kivaa valmistujaisjuhliisi, oli se sitten jotain pientä ja symbolista, tunteenomaista tai ehkäpä jotain humoristista. Miten olisi T-paidat omilla painatuksilla ja jollain hauskalla lainauksella? Tai rento huppari, etuosassa koko luokan kuva tai muki, jossa on kuva sinusta ja parhaista luokkakavereistasi viimeisellä kouluretkellä?

Lue lisää ja suunnittele tyylikäs ja ikimuistoinen asu, joka saa kanssajuhlijoillesi hymyn huulille.

Sanokaa se ääneen ylpeästi yhteensopivilla T-paidoilla.

Käytä mielikuvitustasi ja suunnittele tunteisiinvetoava tai humoristinen T-paita valmistujaispäivääsi varten. Tiedäthän ne luokkakaverit, joiden kanssa et ole tarpeeksi läheinen pysyäksesi yhteydessä, mutta joita pidit aina hyvinä tyyppeinä? Tämä voi olla viimeinen kerta, kun näet heitä pitkään aikaan, joten ei ehkä olisi hassumpi idea ottaa kuvia teistä kaikista yhdessä ja tehdä niistä valmistujais-T-paita. Tai ehkäpä yksilöllinen T-paita, johon on painettu sisävitsiksi sinun ja parhaiden luokkakavereidesi välillä muodostunut hauska lause?

Anna valmistujaismukin muistuttaa sinua tärkeästä päivästä

Valmistujaismuki muistuttaa sinua joka päivä siitä, että olet astumassa kohti aikuisuutta. Luultavasti teetät valmistumisestasi myös muotokuvan, joka koristaa vanhempiesi olohuonetta seuraavat 30 vuotta. On luonnollista, että vanhempasi haluavat muistaa tärkeän päiväsi ikuisesti, mutta entä jos valitsisit muistoksi jotain käytännöllisempää kuten esimerkiksi kahvimukin? Muki, jossa on kuva sinusta ja leveästä vastavalmistuneen hymystäsi, saa varmasti sinut ja vanhempasi nauttimaan aamukahvista aivan eri tavalla.

Anna kangaskassin puhua puolestasi

Luokkakuvan tai yksilöllisen viestin avulla teet tavallisesta kangaskassista ainutlaatuisen valmistujaislahjan. Ja nyt kun olet tulossa aikuisikään ja aikuisten velvollisuudet työmatkoineen, ruokaostoksineen ja pyykkäyksineen alkavat koskea myös sinua, kassilla saattaa olla käyttöä. Kassit ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi myös käytännöllisiä, joilla voi pitää mukana helposti työvälineitä, eväitä, laskuja, autonavaimia, ostoslistoja, vitamiineja, aurinkovoidetta ja muuta tarpeellista.

Mukavantuntuinen valmistujaishuppari pitää sinut lämpimänä.

Hupparit ovat ihanteellisia ulkojuhliin ja -tapahtumiin, joten jos valmistumispäivä osoittautuu kylmäksi, luokka-T-paidan lisäksi kannattaisi ehkä varustautua luokkahupparilla illan juhlintaa varten. Painata etuosaan kuva koko luokasta, muotokuva suosikkimatikanopettajastasi tai pelkkä koulun nimi, vuosi ja luokka klassisempaa college-hupparia varten.

Vistaprintin vinkki

Viimeisen kouluvuotesi miettiminen saa sinut todennäköisesti nostalgiseksi. Haluat varmasti muistaa sen ikuisesti, ja nyt se on todella helppoa näiden valmistujaisasujen avulla.

Haluatko etsiä lisää yksilöityjä vaateideoita? Tutki #madewithvistaprint nähdäksesi, mitä muut ovat tehneet.