Loading...

Lasinaluset omalla kuvalla

Suunnittele valokuvien tai taidekuvien avulla hauskoja ja yksilöllisiä lasinalusia kotiin, toimistoon tai yritykseen. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Piristä pöytätasoja tai kotibaariasi valokuvallisilla lasinalusilla.

  • 9,5 x 9,5 cm
  • Kestävää, kiiltävää MDF:ää
  • Liukumaton korkkitausta
  • Henkilökohtaiseen tai mainoskäyttöön
  • Pienin tilausmäärä 1 kpl

Koristelu: Värisublimaatiopainatus (rajattomasti painovärejä. Pehmeän tuntuinen. Värikäs, kestävä painatus).

Huomaa: Parhaan tuloksen saat täyttämällä kuvalla koko lasinalusen suunnittelualueen. Kaikki painatusalueen tyhjät kohdat näkyvät lopputuotteessa valkoisina.

Käytännöllinen ja henkilökohtainen
Hauskalla valokuvalla tai kuvioinnilla varustetut lasinaluset ovat parhaita kumppaneita huurteisille juomille. Ne ovat herttaisia ja käytännöllisiä lahjoja tupaantuliaisiin ja häävieraille tai mieleenpainuvia mainoslahjoja markkinoidessasi brändiäsi asiakkaille.

Suojaa pintoja ensiluokkaisesti
Yksilöllisillä lasinalusilla suojaat pöytätasoa jäljiltä ja piristät samalla pöytiä ja kattauksia. Helposti puhdistettava, kiiltävä viimeistely takaa lasinalusen kuvan kestävyyden, ja korkkipohja pitää alusen paikoillaan.

Itse tehty, hetkessä
Oletko valmis tilaamaan omasi? Valitse jokin valmiista malleistamme, kuten tyylikkään monogrammin tai suloisen valokuvakollaasin, tai lataa oma kuvasi tai logosi. Lisää haluamasi yksityiskohdat studiossamme, ja me hoidamme loput. Painamme ja toimitamme räätälöidyt ja käyttövalmiit lasinaluset suoraan sinulle.

Lasinaluset valokuvalla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit