Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Pöytäesitteet

Luo yksilöllisiä, pystyssä pysyviä pöytäesitteitä, jotka sopivat tiskeille asetettaviksi, ruokalistoiksi tai moneen muuhun pöytäkäyttöön. Kirkas neliväripainatus ja omien mallien helppo siirtäminen palveluun. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Kätevä mainostamistapa, joka on esillä parissa sekunnissa.

  • 2 kokovaihtoehtoa
  • paperin paksuus 300 g/m²
  • 3 paperilaatuvaihtoehtoa
  • suositellaan sisäkäyttöön
  • kirkas neliväripainatus

Haluatko yksinkertaisen ja vaivattoman tavan viestintään potentiaalisten asiakkaiden kanssa? Personoidut pöytäesitteet ovat monikäyttöisiä, huomiota herättäviä ja mihin tahansa tilanteeseen sopivia. Voit käyttää niitä esimerkiksi erikoistarjousten mainostamiseen tai tärkeiden tietojen jakamiseen asiakkaillesi. Ne luovat persoonallista ilmettä myyntitiskeille, ravintoloihin ja erityisiä tapahtumia varten. Ne sopivat myös erinomaisesti kontaktittomiksi ruokalistoiksi. Halutessasi voit lisätä myös QR-koodin digitaalista ruokalistaasi varten, jolloin vieraasi voivat skannata koko ruokalistan suoraan älypuhelimeensa.

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita siirtämällä haluamasi malli palveluumme. Varmista, että sen tarkkuus (resoluutio) on korkealaatuinen. (Jos haluat käyttää kuvia Facebook-sivultasi tai kännykästäsi, autamme sinua lataamaan ne nopeasti.) Parhaan tulostuslaadun takaamiseksi kannattaa varmistaa, että kuvat ovat selkeitä ja värikkäitä ja että niiden resoluutio on riittävän korkea. Kun tarkistat malliasi, voit lisätä siihen myös tekstiä, logoja ja muita haluamiasi elementtejä. Kun olet valmis, me huolehdimme lopusta. Omat pöytäesitteesi toimitetaan sinulle hyvännäköisinä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit