Loading...

Tarjoa asiakkaille tiedot helposti ja nopeasti pöytäkylttien avulla.

  • Kaksi eri kokovaihtoehtoa
  • 300 g/m² kartonkilaatu
  • Kolme eri paperilaatuvaihtoehtoa
  • Suositellaan vain sisäkäyttöön
  • Kirkas neliväripainatus

Tietoa kaikille pinnoille
Haluatko kätevän tavan kommunikoida asiakkaiden kanssa? Yksilölliset pöytäkyltit kiinnittävät huomiota pöydällä seistessään. Niillä voi jakaa tietoa ruoka- ja juoma-annoksista, korostaa ainutlaatuisia tarjouksia tai tarjota nopean pääsyn sosiaalisen median kanaville. Pöytäkyltit on helppo pystyttää ja ne tarjoavat asiakkaillesi kätevää tietoa silloinkin kun et itse pysty, aina noutotilauksista messuille.

Huomiota herättävä ja käytännöllinen
Yksilöllisten pöytäkylttien avulla voit hyödyntää minkä tahansa pöydän tai tiskin tarjoamaa markkinointitilaisuutta. Kyltit on painettu ammattitaidolla oman brändisi mukaan ammattimaisen ilmeen luomiseksi. Voit valita kolmesta, malliasi täydentävästä eri paperilaadusta, mukaan lukien pehmeän tuntuinen, laminoitu ja premium-luokan vaihtoehto. Ja kahden kokovaihtoehdon ansiosta voit sisällyttää kylttiin enemmän tai vähemmän sisältöä tarpeen mukaan. Jos etsit tyylikästä ulkoasua yksityiskohtia unohtamatta, kokeile QR-koodin tuottajaamme antaaksesi suoran pääsyn valikkoosi tai verkkosivustollesi.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Lataa ensin logo, kuva tai oma mallisi yhdessä hyväksytyistä tiedostomuodoistamme. Lisää siihen sitten teksti ja logo sekä haluamasi viimeistelyt. Yksilölliset pöytäkyltit saapuvat litteiksi pakattuina. Lukitse vain niiden alaosassa olevat läpät toisiinsa, ja ne ovat valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit