Loading...

Tee sisääntulosta ja uudelleen sisääntulosta helppoa yksilöllisillä käsileimasimilla.

– Itsevärjäytyvät leimasimet – Saatavana kaksi kokoa – Ihoturvallinen musta musteväri – Terävä musteen jakautuminen – Jopa 10 000 käyttökertaa

Huomaa:  Latauksia, joissa on pientä grafiikkaa, alle 8pt:n fontteja tai ohuita viivoja, ei suositella mahdollisen lukukelvottomuuden vuoksi.

Leimaa tiesi sisään
Haluatko varmistaa, että kulku tapahtumiin, juhliin ja yökerhoihin käy mahdollisimman helposti? Harkitse käsileimasinten käyttöä. Ne on valmistettu kestävästä kumista, ja niissä on hienoja kuvioita, jotka voi leimata ihmisten käsiin. Räätälöityjen vaihtoehtojen, kuten logojen, hymiöiden tai lyhyiden viestien avulla tämä laite parantaa sekä järjestäjien että osallistujien osallistumiskokemusta.

Siistit leimaukset
Itsevärjäytyvät käsileimasimemme, joita on saatavana kahta kokoa, antavat selkeät ja luettavat merkit, jotka mahdollistavat vaivattoman sisäänpääsyn uudelleen. Iholle turvallinen musta muste takaa luettavuuden ilman ärsytystä ja nopean ja helpon tunnistamisen. Lisäksi näillä yksilöllisillä itsevärjäytyvillä leimasimilla ei tarvitse lisätä mustetta käsin tai leimata tyynyyn aina sitä käytettäessä.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan käsileimasimesi? Valitse malli kokoelmastamme tai lataa logosi ja lisää haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta ja yksilöllinen käsileimasin toimitetaan sinulle pakkauksessaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit