Loading...

Kangasbanderollit

Hanki enemmän huomiota näyttävien kangasbanderollien avulla. Nyt saatavana 100 % kierrätetty polyesterivaihtoehto. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu joukosta ja levitä sanaa yrityksestäsi messuilla, tapahtumissa ja muissa tilaisuuksissa.

– UUTTA: 100% kierrätettyä materiaalia – 14 kokovaihtoehtoa – 220 g/m² polyesteriä – Rypistymätön ja naarmuuntumaton materiaali
– Vahvistetut reunat – Saatavana purjerenkaita ja ripustustarvikkeita

Esittele viestiäsi
Tee vahva ensivaikutelma kangasbanderolleilla. Haluatpa sitten tulla huomioiduksi messuilla, myymälätapahtumissa tai lisätä myymälääsi ainutlaatuista ilmettä, yksilölliset kangasbanderollimme ovat siihen omiaan. Ne sopivat erinomaisesti toimistoihin, vähittäismyymälöihin, messuille ja moneen muuhun.

Kevyt ja kestävä
Yksilölliset banderollimme on valmistettu konepestävästä, rypistymättömästä, 100 % kierrätetystä polyesteristä. Ne ovat kestäviä ja sopivat toistuvaan, pitkäaikaiseen käyttöön. Ohut ja tiukasti kudottu materiaali heijastaa vähemmän valoa, joten luomuksesi näkyy paremmin.

Intuitiivinen suunnittelu
Aloita tutustumalla muokattavien mallipohjien galleriaamme. (Onko sinulla oma valmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Löydettyäsi suosikkimallisi muokkaa siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja valitsemalla mieleisesi vaihtoehdot. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Upeat kylttisi saapuvat valmiina esillepanoa varten.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit