Loading...

Houkuttele asiakkaat sisään näyttävällä lipulla.

– UUTTA: Saatavana valinnainen lipputanko – Kolme eri kokoa – 110 g/m² valkoista polyesteriä – Sisä- ja ulkokäyttöön – Yksipuolinen neliväripainatus – Valmistettu 95% kulutuksen jälkeisestä kierrätetystä polyesteristä

Pysäytä ohi kulkevat asiakkaat Kun haluat kannustaa ohikulkijoita tutustumaan yritykseesi, julkisivuliput ovat loistava tapa kiinnittää heidän huomionsa. Lisää niihin nimesi ja logosi houkutellaksesi asiakkaita ruuhkaisimmilta kaduilta. Tai keksi huomiota herättävä viesti ja käytä lippuja edistämään myyntiä ja kampanjatarjouksia myymälässä. Lippu on myös helppo ja kätevä vaihtaa, joten voit vaihtaa viestisi aina halutessasi.

Helppo kiinnitys Räätälöidyt fasadilippumme on helppo ja mukava asentaa käytitpä niitä sitten myymälässä tai sen ulkopuolella. Lipputanko voidaan kiinnittää useimmille tasaisille pinnoille, ja lipun kiinnittäminen siihen käy helposti ja vaivattomasti. Saatavana on kolme kokoa, joissa on voimakas neliväripainatus kestävälle, läpikuultavalle polyesterille. Kioskilippusi herättävät varmasti huomiota kaikkialla mihin ne laitetaankin.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi Oletko valmis luomaan omasi? Lataa banderolliisi haluamasi kuva tai valitse jokin muokattavista malleistamme ja lisää siihen omat tietosi verkkostudiossamme. Ja jos tarvitset apua, suunnittelutiimimme on valmiina auttamaan sinua ympäri vuorokauden. Kun olet tyytyväinen suunnittelemaasi malliin, me huolehdimme lopusta ja painamme ja toimitamme fasadilippusi, jossa logosi tai viestisi pääsevät näyttävästi esille.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit