Loading...

Pahvikyltit

Laita sana kiertämään ekologisen pahvikyltin avulla. Kevyt, kestävästä pahvista valmistettu, täysin kierrätettävä ja FSC®-sertifioitu. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele edulliset ja ympäristöystävälliset kyltit, joiden avulla sinut huomataan.

  • Kuusi kokovaihtoehtoa
  • DISPA®-kohopainettu paperilaatu
  • Vaihtoehto sisäkäyttöön: 840 g/m², paksuus 3,8 mm
  • Vaihtoehto ulkokäyttöön (enint. 3 kk): 760 g/m², paksuus 2,2 mm
  • Sileä mattapinta
  • Tuotteeseen saatavana poranreiät ja tarvikkeet ripustusta varten
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti kerätystä materiaalista

Ota ympäristötietoinen lähestymistapa myynnin edistämiseen ja kiinnitä huomio messuosastollesi pahvikylttiemme avulla. Budjettiystävälliset ja monipuoliset kyltit on vaikea ohittaa. Ne palvelevat sekä yritystäsi että maapalloamme.

Täysin kierrätettävästä FSC®-sertifioidusta kartongista valmistetut pahvikyltit ovat kevyitä, mutta riittävän tukevia toistuvaan sisä- ja ulkokäyttöön. Ne on myös helppo asentaa tai siirtää nopeasti. Käytä niitä näyteikkunoissa, toimistoissa, konferensseissa jne. Voit myös yhdistää ne toisiinsa kolmijalkatelineiden, Command ™ -nauhojen tai jalustan kanssa luodaksesi katseenvangitsevan näytön.

Aloita suunnittelu tutustumalla muokattavien mallien valikoimaamme tai lataamalla omasi. Lisää malliin sitten omat tietosi ja valitse sinulle parhaiten sopivat lisätarvikkeet. Me huolehdimme lopusta. Mallisi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Persoonalliset pahvikylttisi toimitetaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit