Loading...

Suunnittele edulliset ja tukevat kyltit, joiden avulla sinut huomataan.

– Kuusi eri kokoa – Saatavana vaihtoehdot sekä sisä- että ulkokäyttöön – DISPA®-malli ulkokäyttöön (kestää enintään kolme kuukautta)
– Kaksipuolinen painatus saatavana – Ripustusreiät saatavana – FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista metsätalousmateriaaleista

Monikäyttöinen kyltti
Mainosta alennusmyyntiä, jaa tärkeimpiä yritystietoja tai tehosta tuotekampanjoitasi pahvikylteillä. Budjettiystävällisiä, monipuolisia ja kuudessa eri koossa saatavana olevia tyylikkäitä kylttejä on vaikea olla huomaamatta. Kevyet ja tukevat kyltit on helppo sijoittaa uudelleen, ja ne voi jopa ottaa mukaan tapahtumiin ja messuille ja palauttaa sitten takaisin myymälään.

DISPA®- ja FSC®-sertifioitua paperia
FSC®-sertifioidusta pahvista valmistettujen pahvikylttiemme avulla voit vähentää helposti muovin käyttöä. Sisätiloihin tarkoitettu vaihtoehtomme sopii erinomaisesti toimistoihin, konferensseihin tai näyteikkunoihin. Sen voi asettaa esille kolmijalkatelineen tai Command™-liuskojen avulla. DISPA®-malli on sääolosuhteita paremmin kestävä vaihtoehtomme, jota voi käyttää ulkona kolme kuukautta. Tasainen ja monikerroksinen materiaali on erinomainen vaihtoehto muoville ilman että painolaatu kärsii. Kylttien avulla on helppo houkutella asiakkaat sisään tapahtumapaikan ulkopuolelta.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Aloita suunnittelu tutustumalla muokattavaan mallipohjavalikoimaamme tai lataa oma mallisi palveluumme. Lisää malliin sitten omat tietosi ja valitse sinulle parhaiten sopivat lisätarvikkeet. Me huolehdimme lopusta. Mallisi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Yksilölliset pahvikylttisi toimitetaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit