Loading...

Pöytäliinat

Anna messujen tai tapahtuman myynti- ja esittelypöydälle tyylikäs, ammattimainen ilme. Nyt saatavana 100 % kierrätetty polyesterivaihtoehto. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Tee tavallisesta esittelypöydästä ainutlaatuinen muutamassa sekunnissa.

– UUTTA: 100 % kierrätettyä materiaalia – Kuusi kokoa – Kaksi eri materiaalivaihtoehtoa – Konepestävä ja uudelleenkäytettävä – Palonkestävää materiaalia – Rajoitetut - ja kokopainatusvaihtoehdot

Valmistaudu tulemaan huomatuksi
Haluatko kääntää päitä tapahtumissa tai kiinnittää huomiota tiettyihin tuotteisiisi myymälässäsi? Personoitu logollinen pöytäliina koristaa tyylillä ja ammattimaisella ilmeellä tasaiset ja taitettavat pöydät. Siksi olemme tehneet painetun pöytäliinan suunnittelusta mahdollisimman helppoa. Se viimeistelee esittelypöytäsi samalla kun logosi, yrityksesi nimi ja brändisi värit pysyvät selvästi näkyvissä.

Kevyt ja kestävä
Kestävästä polyesteristä valmistetut, 220 g/m² pöytäliinamme kestävät käytössä vuosien ajan. Voit nyt valita tavallisesta polyesteristä tai kierrätysmateriaalista. Minkä vaihtoehdon valitsetkin, neliväripainatus rypistymättömälle kankaalle antaa tavalliselle taitettavalle pöydällesi ammattimaisen viimeistelyn messuille, ulkotapahtumiin ja myymälään.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan? Valitse omasi tarjoamistamme vaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava tuote. Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat, kuten teksti tai logo. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Saat yksilöidyn tuotteesi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit