Siirry suoraan pääsisältöön

Pöytäliinat

Anna messujen tai tapahtuman myynti- ja esittelypöydälle tyylikäs, ammattimainen ilme. Konepestävästä polyesteristä valmistetussa liinassa on koko pinnan kattava sublimaatiopainatus. Tarkastele tietoja

Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

– Kuusi kokovaihtoehtoa – Palonkestävää polyesteriä – Koko pinnan kattavat painatus – Nelivärinen sublimaatiopainatus

Valmistaudu tulemaan huomatuksi
Haluatko kääntää päitä tapahtumissa tai kiinnittää huomion tiettyihin tuotteisiin myymälässäsi? Personoitu logollinen pöytäliina koristaa tyylillä ja ammattimaisella ilmeellä tasaiset ja taitettavat pöydät. Siksi olemme tehneet painetun pöytäliinan suunnittelemisesta mahdollisimman yksinkertaisen. Se helpottaa tuotteittesi esittelyä ja pitää samalla logosi, yrityksesi nimen ja brändin värit selvästi näkyvillä.

Näyttävä tuote, josta on hyötyä
Räätälöidyt pöytäliinat auttavat kiinnittämään huomiota yritykseesi messuilla, ulkotapahtumissa tai myymälässäsi. Ja kun on aika puhdistaa polyesteripöytäliinasi, heität sen vain pesuun ja valmistaudut seuraavaan esittelytapahtumaan.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Valitse omasi tarjoamistamme vaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava tuote. Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat, kuten teksti tai logo. Me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Saat yksilöidyn tuotteesi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit