Loading...

Pitkää käyttöä kestävät vedenkestävät tarrat pitävät tuotteittesi ulkoasun ammattimaisina.

– 15 kokoa – Neljä vakiomuotoa – Saatavana myös yksilöllisiä muotoja – Valkoinen, vedenpitävä paperi – Neliväripainatus – Tilausmäärä 100–10 000

Tarrojen supersankari
Jos tarroilla olisi jokin supervoima, ne haluaisivat todennäköisesti olla vedenkestäviä. Olitpa sitten liimaamassa etikettejä olutpulloihin, sampoopulloihin tai hillopurkkeihin, vedenkestävät tarrat varmistavat, että logosi ja tuotetietosi pysyvät paikoillaan ja näyttävät siisteiltä. Kun perinteiset etiketit joutuvat kosketuksiin veden, kondensaation tai kosteuden kanssa, ne haalistuvat ja liukuvat pois paikoiltaan. Vettä hylkivät tarrat kestävät vain tietyn määrän kosteutta. Hankkimalla vedenkestävät tarrat säästät sekä aikaa että rahaa pidemmällä aikavälillä.

Monipuoliset ja kätevät
Vedenkestävät tarramme pysyvät hyvännäköisinä pitkään. Niitä on saatavana 15 eri koossa ja neljässä vakiomuodossa. Voit myös luoda haluamasi muotoisia tarroja antaaksesi mallillesi erityisen persoonallisen ilmeen. Tarrat tulostetaan valkoiselle, vedenkestävälle rullapaperille, joten voit kiinnittää ne tuotteisiisi nopeasti ja kätevästi.

Suunnittelu on helppoa
Aloita lataamalla oma mallisi palveluumme tai selaa muokattavien mallipohjien valikoimaamme. Voit selata mallipohjia toimialan tai teeman mukaan nopeasti ja helposti. Kun olet valinnut suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit