Loading...

Synttärihehkutus alkaa tästä.

Saa päivänsankari tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi mukautetuilla kylteillä ja tarvikkeilla, jotka on suunniteltu varta vasten hänen erityistä päiväänsä varten.

Suunnitellaan teidän häät.

Toteuta unelmiesi hääpäivä valikoimamme upeilla paperitarvikkeilla, koristeilla ja muilla tuotteilla.

Anna lahja, joka sanoo “tunnen sinut läpikotaisin”.

Tee valokuvalahjoja, jotka ovat aivan saajansa näköisiä, olipa kyse sitten mukeista, tauluista tai peitoista.

Juhlista jokaista virstanpylvästä

Juhlista elämän tärkeimpiä hetkiä kutsuilla, juhlatarvikkeilla ja yksilöllisillä lahjoilla.

Näytä suositut tuotteet

Katso, mitä kaikkea hyvää muut hamstraavat – ja lisää jotain omalle listallesi.

Ilahduta kirjeellä tai kortilla

Kerro hyvät uutiset – ja toivota vieraat tervetulleiksi juhlimaan asiaa – mukautetuilla kutsuilla ja ilmoituksilla.
Kun joukkotekstari ei vain riitä.
Anna viestillesi persoonallinen vivahde korteilla, joita rakkaasi voivat todella pidellä käsissään.
Tervehdyskortit
Tilaa yksilöityjä kirjekuoria
Kaikki paperitarvikkeet

Tutustu muihin kategorioihin

Tee korteista, juhlatiloista ja tilaisuuksista erityisiä.

Juhli elämää ja ihmisiä persoonallisilla lahjoilla, korteilla ja sisustustuotteilla.

Elämää on syytä juhlia. Usein. Olipa kyseessä lapsesi syntymäpäivä tai häät, joihin on kutsuttu kaikki, VistaPrint on käytettävissäsi. Olemme valmiina juhlien suunnittelun vilskeeseen – kutsuilla, jotka voi mukauttaa muutamassa minuutissa. Ja sillä hetkellä, kun huomaat tarvitsevasi lahjan – persoonallisilla lahjoilla, jotka keräävät paljon pisteitä. Sitten kun juhlat ovat ohi ja sinä nautit hauskanpidon jälkimainingeista — meillä on kiitoskortit valmiina.

Yhtä tärkeää on myös juhlahumun välissä eletty elämä. Siksi löydät valikoimastamme myös päivittäistavaroita ja mukautettavia sisustustuotteita, jotka on suunniteltu tuomaan esiin sinulle tärkeitä ihmisiä ja paikkoja. Tee siis ryhmäselfiestä kehystetty kuva. Personoi kassi bestiksesi nimellä (jos monogrammilahjat kiinnostavat?). Tai rentoudu kourassasi muki, jossa on veljentyttäresi vauvan kuva – sillä vauvakuvia ei voi olla liikaa. Olipa tyylisi mikä tahansa, tarjolla on lukuisia tapoja tuoda iloa arkeen, ja ne kaikki ovat edullisia. Muu ei ole meille hyväksyttävää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Valokuvalahjat ja taulut ovat loistavia lahjoja ystäville ja läheisille – olipa tilaisuus mikä tahansa. Yksi idea on valita kangas tai kehystetty painokuva, johon tulee kaunis kuva sinusta ja lahjan saajasta. Se sopii mainiosti henkilökohtaiseksi vuosipäivälahjaksi, syntymäpäiväyllätykseksi tai muuten vaan osoittamaan, että välität.

Suosituimpia lahjatuotteita jokapäiväiseen käyttöön ovat muun muassa valokuvakalenterit, mukit ja kassit. Etsitpä sitten yksilöllistä äitienpäivälahjaa, mukautettua isänpäivälahjaa tai lahjaa kumppanillesi, meiltä löytyy sinulle jotakin. Suunnittelustudiossamme voit lisäksi mukauttaa jokaisen lahjan mieleiseksesi lisäämällä niihin erityisiä viestejä ja valokuvia.

Kun mietit muistolahjoja, on hyvä ottaa huomioon muistettavan henkilön persoonallisuus ja kiinnostuksen kohteet sekä surevien omaisten toiveet. Esimerkiksi valokuvakirjat, jotka ovat täynnä kuvia ja muistoja vainajasta ja hänen ystävistään ja perheestään, voivat olla harkittu ja lohduttava lahja läheisille.

Kyllä. Meiltä löytyy useita erilaisia pakkausvaihtoehtoja. Esimerkiksi paperipussit voidaan yksilöidä valitsemallasi viestillä tai kuviolla. Tarjolla on sekä pieniä että keskikokoisia vaihtoehtoja, joten löydät niistä helposti lahjallesi sopivan.