Loading...

Suosituimmat vaihtoehdot personoitujen etikettien painatukseen

Haetko inspiraatiota vai oletko vasta aloittamassa? Näistä tarroista on hyvä aloittaa.
 
 
 
 
 
 

Houkuttelevat etiketit elintarvikkeille ja juomille

Auta asiakasta valmistautumaan herkutteluun. Eri malleja ravintoloille, kaupoille ja lahjoja varten.

Varmista, että asiakas haluaa avata kirjeesi ensin

Nämä yksilöidyt etiketit auttavat säästämään aikaa ja antavat lähetyksille ja kirjekuorille ammattimaisen ilmeen.

Itse suunnitellut laput tekevät vaikutuksen

Hieno lappu saa tuotteesi erottumaan edukseen kaupan hyllyltä tai vaaterekiltä ja jopa eri tapahtumissa.

Valitse tarpeitasi vastaava materiaali

Tutustu lukemattomiin etikettivaihtoehtoihin ja valitse sopiva tyyli, tuntu ja käyttötapa.

Valitse yritystoimintaasi sopivat personoidut rullatarrat

Suunnittele tarrat helposti verkossa. Omiin tarpeisiin muokattavista mallipohjista löytyy sopivat mallit monille toimialoille.
Tarvitsetko apua tarrojen suunnitteluun?
Voit pyytää neuvoja ja apua aloittamasi mallin muokkaukseen tai tehdä yhteistyötä ammattisuunnittelijan kanssa, jos haluat luoda aivan ainutlaatuisen mallin alusta asti.
Tutustu suunnittelupalveluihin

Yksilöllisten etikettien avulla nostat yrityksen kirjeenvaihdon ja tuotepakkaukset aivan uudelle tasolle.

Kun kyse on brändin rakentamisesta – sen näkyvyyden ja mieleenpainuvuuden parantamisesta – personoidut etiketit ovat korvaamaton osa yhtälöä. Hyllyjen välissä kulkiessaan asiakkaan huomio kiinnittyy usein etiketin kaltaisiin yksityiskohtiin, minkä lisäksi etiketit antavat tietoa, joka myötävaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Joskus juuri etiketit antavat tuotteelle muista erottuvan persoonallisen ilmeen, joka auttaa asiakasta valitsemaan kyseisen tuotteen kilpailevien vaihtoehtojen sijaan.

Tunnistettavan brändin rakentaminen riippuu tästä kyvystä luoda asiakkaaseen yhteys hetkessä, ja yrityksen ammattimaiset etiketit ovat hieno tapa vahvistaa brändiä. Siksi VistaPrint tarjoaa sinulle laajan valikoiman yksilöllisiä etikettejä, joiden avulla voit luoda parhaan vaikutelman niin postitse, liikkeen hyllyjen välissä kuin eri tapahtumissa. Saatavilla on eri toimialoille suunniteltuja etikettimalleja ja -materiaaleja: vedenkestävät vaihtoehdot sopivat vesipulloihin ja kosmetiikkaan, ja paperiset roikkuvat laput voi kiinnittää vaatteisiin tai lahjapussukoihin. Valikoimasta löytyy jopa henkilökohtaiseen käyttöön sopivia vaihtoehtoja: hologrammietikettejä, jouluisia osoitetarroja ja paljon muuta. Mitä tahansa tarvitsetkin etikettien luomiseen ja painamiseen, autamme mielellämme – voit pyytää myös neuvoa asiantuntijoiltamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa ajatella tuotetta ja sen ominaisuuksia ja valita tuotteeseen parhaiten sopiva materiaali. Paperietiketit sopivat hyvin kuivana pysyviin tuotteisiin ja pakkauksiin, kun taas muovietiketit on tarkoitettu kestämään myös nesteitä, öljyä ja kosteutta. VistaPrint tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman eri vaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sopivan materiaalin, koon jne.

Suunnitellessasi omia personoituja etikettejä voit siirtää oman mallisi palveluumme ja viimeistellä sen suunnittelustudiossamme. Monissa tapauksissa voit myös tutustua mallipohjagalleriaamme, josta löytyy omiin tarpeisiin räätälöitäviä etikettejä monien eri toimialojen yrityksille. Kun olet viimeistellyt etikettimallin, huolehdimme painatuksesta varmistaen, että etikettisi näyttävät tyylikkäiltä ja ovat heti valmiita käyttöön.

Yksilöidyt viinipullon etiketit sopivat hyvin kiinnitettäviksi lasiin: jos aiot laittaa pullon jääkaappiin tai pestä sen, suosittelemme valitsemaan muovista tehdyt etiketit. Jos käsittelet öljyä sisältäviä tuotteita, kosmetiikkatuotteiden etiketeissä ja tuote-etiketeissä on muovisia vaihtoehtoja, jotka sopivat tarkoitukseen hyvin.

Voit siirtää mallit palveluumme .jpg-, .png- ja .pdf-tiedostoina.