Siirry suoraan pääsisältöön
Kaksisävyinen keraaminen muki

Suunnittele oma mukisi, jossa on logosi tai viestisi.

Haluatko luoda valokuvamukin, joka todella on omasi näköinen? Tai personoidut mukit kaikille työntekijöillesi? Entäpä miltä kuulostaa brändätty lahja, joka muistuttaa vakiintuneita ja potentiaalisia asiakkaita muistamaan yrityksesi olemassa olon? Riippumatta tarpeistasi, VistaPrintin mukautettavat mukit takaavat tyylikkyyden.

Oman mukin suunnittelu on helppoa! Lataa interaktiiviseen suunnittelustudioomme oma logo tai malli tai kokeile eri vaihtoehtoja uuden mallin luomiseen. Ja jos tarvitset apua prosessin aikana, suunnittelijamme ovat tavoitettavissasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Totta kai. Hyväksyttyjä tiedostomuotoja ovat .jpg, .png, .pdf, .ppt ja .ai.

Siihen on muutamia eri vaihtoehtoja. Mallistossamme on monia yksivärisiä painettuja mukeja. Tarjoamme myös täysväripainatusta sekä laserkaiverrettuja vaihtoehtoja. Mukautetut mukit ovat ihanteellisia mainoslahjoiksi, kun taas laserkaiverrus on vähän arvokkaampi vaihtoehto.

Valikoimassamme on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien keraamiset ja muoviset mukit sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukit. Voit selata mukivalikoimaa materiaalin perusteella löytääksesi sen mitä etsit.

Mukien tilavuus vaihtelee 200 ml ja 590 ml välillä. Käytä tilavuus-suodatinta nähdäksesi eri kokovaihtoehdot.

Kyllä. Valikoimassamme on valokuvamukeja joita voidaan tilata yksittäin – tämä on ihanteellista, jos haluat suunnitella ainutlaatuisen, yksittäisen mukin. Muita mukeja koskee suurempi vähimmäistilausmäärä, mikä soveltuu paremmin mainoslahjatilauksiin.