Siirry suoraan pääsisältöön

Suunnittele mukautettuja juomapulloja, jotka välittävät sanomasi.

Personoidut juomapullot sopivat mukaan kuntosalille, ulkoiluun tai jokapäiväisestä nesteytyksestä huolehtimiseen. Pullot ovat ihanteellisia kotiin, toimistolle ja työmatkoille. Logolla varustetut juomapullot ovat käytännöllisiä mainostuotteita, jotka parantavat tuotemerkin näkyvyyttä jokaisella kulauksella. Lisäksi uudelleenkäytettävät pullot ovat kestävä vaihtoehto korvaamaan kertakäyttöiset muovipullot.

Haluatko suunnitella oman painetun juomapullosi? Aloita lataamalla oma logo, kuva tai teksti. Tai suunnittele jotain erilaista verkkosuunnittelustudiossamme. Asiantuntevat suunnittelijamme voivat myös auttaa toteuttamaan visiosi. Ja me hoidammekin loput – voit jäädä vain odottelemaan mukautettujen juomapullojesi toimitusta ja alkaa valmistautua seuraavaan tapahtumaan tai seikkailuusi.

Usein kysyttyä

Suurin osa pulloista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, alumiinista tai muovista – mutta valikoimassamme on myös keraamisia, lasisia ja silikonista valmistettuja vaihtoehtoja.

Pullojen tilavuus vaihtelee 350 ml ja 1300 ml välillä. Selaa pullovalikoimaa tilavuuden perusteella, niin löydät juuri etsimäsi – tai voit etsiä sopivaa pulloa myös suoraan tuotesivulta.

Voit – hyväksymme seuraavat tiedostomuodot: .jpeg, .png, .pdf, .ai ja .ppt.

Kyllä, useimpia mukautettavia juomapullojamme koskee vähimmäistilausmäärä. Jos kuitenkin ostat useampia kappaleita mainoskäyttöön, kappalehinta laskee sitä enemmän, mitä useampia tilaat.

Emme suosittele sitä. Mukautettavat urheilujuomapullot on tarkoitettu kylmille juomille. Jos tarvitset lämpöä eristävää pulloa, tutustu muki- ja termospullovalikoimaamme.