Loading...

Muunna pakkauksesi käteviksi markkinointitilaisuuksiksi.

  • Itseliimautuva PVC
  • Kolme materiaalivaihtoehtoa
  • Teipin leveys 5 cm
  • Yksivärinen painatus

Käyttöopas: Näet alla vaiheittaiset ohjeet personoidun pakkausteippisi käyttöä varten.

Yksinkertainen ratkaisu pakkauksiin
Toiveidesi mukaan suunniteltu pakkausteippi on edullinen tapa tehdä vaikutus asiakkaisiin osana pienyrityksesi markkinointia. Sen lisäksi, että teippi suojaa pakkaukset ja laatikot kuljetusta varten, muokatut yksityiskohdat parantavat pakkauksen yleisilmettä. Voit lisätä teippiin logon tai muun haluamasi brändätyn viestin, mikä tekee pakkauksen avaamisesta entistäkin mukavamman kokemuksen.

Helppo kiinnittää ja toimittaa
Vettä tai liimaa ei tarvita. Lujatekoiset pakkausteippirullamme ovat helppokäyttöisiä, ja ne kiinnittyvät hyvin paperiin, joustopakkauksiin, postituslaatikoihin ja muihin materiaaleihin. Vaihtoehtoina valkoinen, vaaleanruskea tai läpikuultava muovi.

Tee paketin avaamisesta elämys
Aloita valitsemalla tarpeisiisi sopiva yksivärinen vaihtoehto. Räätälöi sitten mukaan logosi tai muu haluamasi kuva suunnittelustudiossamme ja luo yksilöllinen pakkausteippi, joka näyttää hyvältä tuotepakkauksessasi (ja postissa). Toimitamme teippisi suoraan kotiovellesi.

Etsitkö vaihtoehtoa, jota on saatavana pienemmissä erissä ja joka soveltuu monivärisiin malleihin? Tutustu vedellä liimautuvaan pakkausteippiimme.

Käyttöohje

Voit kiinnittää teipin helposti noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. MITTAA JA LEIKKAA Mittaa haluamasi pituinen pala teippiä ja leikkaa se saksilla.

  2. KIINNITÄ Kun teippi on leikattu, paina teippi huolellisesti haluamaasi kohtaan, kunnes se kiinnittyy pakkaukseen tai kirjekuoreen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit