Siirry suoraan pääsisältöön

Itseliimautuva pakkausteippi

Anna brändillesi näkyvyyttä jokaisen lähettämäsi pakkauksen mukana. Personoitu, itseliimautuva teippi ja valintasi mukainen pituus ja materiaali. Tarkastele tietoja

Logon painoväli
Taustapaperi
Painoväri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

– Itseliimautuvaa muovia – Kolme materiaalivaihtoehtoa – Teipin leveys 5 cm – Pituus 66 m

Käyttöopas: Näet alla vaiheittaiset ohjeet personoidun pakkausteippisi käyttöä varten.

Yksinkertainen ratkaisu pakkauksiin
Toiveidesi mukaan suunniteltu pakkausteippi on edullinen tapa tehdä vaikutus asiakkaisiin osana pienyrityksesi markkinointia. Sen lisäksi, että teippi suojaa pakkaukset ja laatikot kuljetusta varten, muokatut yksityiskohdat parantavat pakkauksen yleisilmettä. Ja helpon personointiprosessimme ansiosta voit lisätä mukaan logon tai muun haluamasi brändätyn viestin, mikä tekee pakkauksen avaamisesta entistäkin mukavamman kokemuksen.

Helppo sulkea ja toimittaa
Vettä tai liimaa ei tarvita. Lujatekoiset pakkausteippirullamme ovat helppokäyttöisiä, ja ne kiinnittyvät hyvin paperiin, joustopakkauksiin, postituslaatikoihin ja muihin materiaaleihin. Vaihtoehtoina valkoinen, vaaleanruskea tai läpikuultava muovi.

Tee paketin avaamisesta elämys
Aloita valitsemalla tarpeisiisi sopiva teipin pituus ja materiaali. Räätälöi sitten mukaan logosi tai muu haluamasi kuva suunnittelustudiossamme ja luo yksilöllinen pakkausteippi, joka näyttää hyvältä tuotepakkauksessasi (ja postissa). Toimitamme teipin suoraan sinulle.

Käyttöopas

Teipin käyttö on helppoa näillä ohjeilla:

  1. MITTAA JA LEIKKAA Mittaa haluamasi pituinen pala teippiä ja leikkaa se saksilla.

  2. KIINNITÄ Kun teippi on leikattu, paina teippi huolellisesti haluamaasi kohtaan, kunnes se kiinnittyy pakkaukseen tai kirjekuoreen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit