Loading...

Pidä tilaisuus juhlijoiden mielessä ainutlaatuisella tavalla. Juhlista tärkeitä päiviä yksilöllisillä juhlatarroilla.

  • Neljä muotoa
  • Mahdollisuus suunnitella oma muoto
  • Kestävää valkoista muovia
  • Elävä väripainatus
  • Määrä 10 – 10 000

Muista erityistä päivää
Kaikki rakastavat juhlia, varsinkin kun he saavat osan juhlista mukaansa. Juhlatarroista saa hauskoja muistoja vieraille, ja ne ovat loistava tapa jakaa häiden ja muiden juhlien päivämäärät. Voit myös antaa perheenjäsenillesi ja ystävillesi valmistumisen tai syntymäpäivän muistoksi juuri heille suunnitellut tarrat. Juhlatarroja on eri muotoisia ja kokoisia, ja ne voidaan jopa leikata itse suunnittelemasi muodon mukaan.

Värikäs ja kestävä
Yksilölliset juhlatarrat on painettu eloisilla väreillä kestävälle valkoiselle muoville, joka on sekä vettä että öljyä kestävää, joten ne kestävät juhlat kuin juhlat. Niitä on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, joten löydät varmasti tilaisuuteesi sopivat tarrat. Etkö ole varma, millaisilta ne näyttävät? Voit tilata vain kymmenen tarraa kokeeksi ja ostaa lisää myöhemmin.

Suunnittelun aloittaminen
Aloita suunnittelu valitsemalla tarran koko ja muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset yksilöllisen muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti oman leikkauslinjan tarrallesi, jossa on vaihtoehtoja muokata sen värejä, taustoja ja tekstiä.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit