Loading...

Yksilölliset pikeepaidat

Etsi täydellinen pikeepaita yrityksesi mainostamiseen Valittavana on laaja valikoima eri kokoja ja tyylejä.

4 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
4 tulokset


-

Esittele logoasi tai tue kiinnostuksenkohdettasi brändätyillä pikeepaidoilla.

Yksilölliset pikeepaidat ovat monikäyttöinen ja ajaton vaatekaapin perustuote. Niistä saa myös kestäviä työasuja tai mukavia mainostuotteita jaettavaksi tapahtumissa ja messuilla. VistaPrint tarjoaa laajan valikoiman klassisia ja yksilöllisiä brodeerattuja ja painettuja pikeepaitoja. Niitä on saatavana erikokoisina, eripituisilla hihoilla ja erilaisilla koristeilla. Laajan valikoiman ansiosta löydät helposti sopivan pikeepaidan tiimisi jokaiselle jäsenelle.

Omalla logolla varustettujen pikeepaitojen suunnittelu on helppoa. Löydettyäsi oman suosikkipikeepaitasi voit päästää luovuutesi valloilleen intuitiivisessa suunnittelustudiossamme. Siellä tuotteisiin on helppo lisätä yksilöityjä yksityiskohtia, kuten oma logo, kuva tai teksti. Voit myös tallentaa suunnittelemasi pikeepaitamallin ja näyttää sen ystävälle tai kollegalle ennen ostopäätöksen tekemistä. Voit aina pyytää apua myös suunnitteluasiantuntijoiltamme, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Yksilöllisiä pikeepaitojamme saa brodeerauksilla, yksivärisinä ja nelivärisiirtopainatuksella. Pikeepaitoihin tuleva brodeeraus on persoonallinen ja kestävä vaihtoehto. Valittavanasi on kaksitoista eri väriä. Yksivärinen tulostus sopii hyvin yksivärisiin logoihin, kun taas nelivärisiirtopainatus on ihanteellinen monivärisille, pienille tai tekstipohjaisille malleille.

Pikeepaitojemme koot ovat välillä S—5XL. Tutustumalla kokotaulukkoon löydät tilaukseesi parhaiten sopivan koon.

Voit suunnitella omat brodeeratut tai painetut pikeepaidat lisäämällä haluamasi yksityiskohdat vasemmanpuoleiselle rinta-alueelle.

Pikeepaitavalikoimamme materiaaleihin kuuluvat puuvilla, sekoite sekä suorituskykyinen kangas, joka imee kosteuden pois kehosta.

Pikeepaitasi pysyy täydellisenä, kunhan et silitä sen koristeltua aluetta. Käännä paita nurinpäin ja pese se koneessa kylmällä vedellä. Käytä klooritonta valkaisuainetta. Älä kuivaa paitaa kuivausrummussa.