Siirry suoraan pääsisältöön

Läpinäkyvät etiketit

Esittele brändiäsi läpinäkyvien etikettien avulla. Tutustu muokattaviin muotoihin ja valikoimaan eri kokoja. Voit myös helposti ladata oman mallisi palveluumme. Tarkastele tietoja

Muoto
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Läpikuultava muovipinta
  • Erityisen paksu, kielekkeellinen taustapaperi
  • Mukautetut muodot käytettävissä
  • Kirkas neliväripainatus
  • Upload & Go -suunnitteluprosessi

Etsitkö hauskaa ja nopeaa tapaa pullojen, laatikoiden, purkkien, kassien ja muiden esineiden merkitsemiseen etiketillä? Harkitse läpinäkyvien etikettien käyttöä. Kattavan muoto- ja kokovalikoimamme ansiosta voit helposti luoda omat etikettisi ja laittaa brändisi esille.

Läpinäkyvälle muoville painetut nelivärietikettimme voidaan suunnitella haluamallasi tavalla ja leikata mihin muotoon tahansa. Voit myös valita niihin toiveidesi mukaan joko mattapinnan tai kiiltävän viimeistelyn.

Aloita omien etikettiesi suunnittelu siirtämällä logosi palveluumme ja lisäämällä mukaan yrityksesi nimi ja yhteystiedot. Valitse vielä haluamasi lukumäärä – ja siinä kaikki. Me huolehdimme lopusta. Ikiomat etikettisi toimitetaan sinulle hyvännäköisinä ja valmiina käyttöön.

Oletko valmis luomaan omasi? Upload & Go -suunnitteluprosessimme ansiosta omien muotoonleikattujen tarrojesi luominen on nopeaa ja vaivatonta. Kun olet siirtänyt logosi tai kuvasi palveluumme, joku suunnittelueksperteistämme muuttaa sen ainutlaatuiseksi tarraksi. Lähetämme mallin sinulle sähköpostitse, ja voit joko hyväksyä sen tai pyytää siihen muutoksia. Kun olet siihen täysin tyytyväinen, me painamme tarrasi ja toimitamme ne sinulle. Ne saapuvat käyttövalmiina ja valmiina tulemaan huomatuiksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit