Loading...

Läpinäkyvät etiketit

Esittele brändiäsi läpinäkyvien etikettien avulla. Tutki muokattavia muotoja ja laajaa kokovalikoimaa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Muodot
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää oman brändisi värit mihin tahansa tuotteeseen.

– 15 kokovaihtoehtoa – Läpikuultavaa muovia – Erityisen paksu, kielekkeellinen taustapaperi – Saatavana muokattavia muotoja – Kirkas neliväripainatus

Etsitkö hauskaa ja nopeaa tapaa pullojen, laatikoiden, purkkien, kassien ja muiden esineiden merkitsemiseen etiketillä? Harkitse läpinäkyvien etikettien käyttöä. Kattavan muoto- ja kokovalikoimamme ansiosta voit luoda helposti omat etikettisi ja tehostaa brändäystäsi.

Voit muokata läpikuultavalle muoville painetut, neliväriset etiketit haluamallasi tavalla ja leikata ne haluamaasi muotoon. Voit myös valita niihin toiveidesi mukaan joko mattapinnan tai kiiltävän viimeistelyn.

Aloita omien etikettiesi suunnittelu siirtämällä logosi palveluumme ja lisäämällä niihin yrityksesi nimi ja yhteystiedot. Valitse niihin vielä haluamasi lukumäärä – ja siinä kaikki. Me huolehdimme lopusta. Ikiomat etikettisi toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja valmiina käyttöön.

Aloita suunnittelu valitsemalla etiketin muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa palveluun logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit