Loading...

Lisää asiakkaiden ostokseen säihkettä ja hieno mainoslahja näillä kohopainatusfolioiduilla luksuspaperikasseilla.

  • Neljä kokovaihtoehtoa.
  • Neljä eri värivaihtoehtoa kasseille.
  • Viisi eri värivaihtoehtoa kohopainatusfolioinnille.
  • Valmistettu värjätystä paperimassasta.
  • Kantokahvat on tehty puuvillaköydestä.
  • Kassit voi kierrättää.

Anna tuotepakkauksillesi hienompi ilme
Takaa unohtumaton ensivaikutelma käyttämällä laadukkaita pakkauksia, jotka heijastavat brändisi ilmettä. Kohopainatusfoliointi lisätään värjätystä paperimassasta valmistettuun paperiin, ja se antaa koko painatukselle tekstuuria ja syvyyttä – sekä tyylikkään loppusilauksen kasseille. Yksilöidyt luksuslahjakassit ovat helppo tapa parantaa asiakaskokemusta.

Monikäyttöiset, huippulaatuiset kassit
Saatavana neljä eri kokoa, neljä eri väriä ja mahdollisuus valita jokin viidestä kohopainatusfolioinnin väristä: nämä luksuspaperikassit luovat hienostuneen vaikutelman. Ne sopivat hyvin käyttöön putiikkeihin, kultasepänliikkeisiin, eri näyttelyihin ja tilaisuuksiin. Lisäksi voit hyödyntää kassin koko pinta-alaa painatusta varten, mikä tarkoittaa monipuolisia markkinointimahdollisuuksia.

Helppo suunnitella, hieno lopputulos
Oletko valmis suunnittelemaan kohopainatusfolioinnin? Miten kohopainatusfoliointi tehdään? Hyvä kysymys. Mallisi lisätään kassiin käyttämällä kuumaleimausta, ja tuloksena on ylellisen näköinen, teksturoidulta tuntuva painatus. Voit aloittaa valitsemalla valikoimastamme omiin tarpeisiin räätälöitävän mallipohjan tai lataamalla palveluun oman mallisi tai logosi. Toimit miten tahansa, luksuspaperikassit painetaan ammattimaisesti, ja ne toimitetaan ovellesi valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit