Loading...

Lisää asiakkaiden ostokseen säihkettä ja hieno mainoslahja näillä kohopainatusfolioiduilla luksuspaperikasseilla.

  • Neljä kokovaihtoehtoa.
  • Neljä eri värivaihtoehtoa
  • Viisi eri värivaihtoehtoa kohopainatusfolioinnille.
  • Valmistettu värjätystä paperimassasta
  • Kantokahvat puuvillaköyttä
  • Kassit voi kierrättää

Kohopainatus hienompaan ilmeeseen
Takaa unohtumaton ensivaikutelma laadukkailla, brändisi ilmettä kuvastavilla pakkauksilla. Kohopainatusfoliointi värjätystä paperimassasta valmistettuun paperiin antaa mallille syvyyttä, teksturoidun ilmeen ja tyylikkään loppusilauksen. Yksilölliset luksuslahjakassit ovat helppo tapa viedä asiakaskokemus uudelle tasolle.

Laadukkaat ja monikäyttöiset kassit
Voit valita neljä kokoa, neljä väriä ja viisi kohokuvioitua kalvoa, joten luksuspaperikassit voi räätälöidä brändisi ainutlaatuisen ilmeen ja tuntuman mukaan. Samanväriset köysikantokahvat viimeistelevät kassin ja antavat niille tyylikkään ulkoasun. Kassien tyylikäs ja huomiota herättävä ulkoasu tekee niistä ihanteellisen valinnan putiikkeihin tai koruliikkeisiin ja antaa ripauksen tasokkuutta messujen ja tapahtumien antimiin.

Helppo malli, joka näyttää hyvältä
Oletko valmis lisäämään foliopainatuksen? Miten kohopainatusfoliointi tehdään? Hyvä kysymys. Mallisi lisätään kassiin käyttämällä kuumaleimausta, ja tuloksena on ylellisen näköinen, teksturoidulta tuntuva painatus. Voit aloittaa valitsemalla valikoimastamme omiin tarpeisiin räätälöitävän mallipohjan tai lataamalla palveluun oman mallisi tai logosi. Toimit miten tahansa, luksuspaperikassit painetaan ammattimaisesti, ja ne toimitetaan ovellesi valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit