Loading...

VistaPrint®-kylmälaukku

Koristele kesän välttämätön tuote logollasi tai haluamallasi kuvalla tai viestillä. Siihen mahtuu jopa 18 tölkkiä. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele viileän raikas tuote omalla brändiIläsi.

– Saatavana vain Vistasta – Laadukasta 300D-polyesteriä PEVA-eristysvuorilla – Olkahihna ja etutasku – Muuttuu tarvittaessa putkikassiksi laukun kyljissä olevien nappien avulla. – Tilavuus: 13 l (18 tölkkiä)

Koristelu: Brodeeraus

Hoito-ohjeet: Vain paikallispuhdistus. Emme suosittele konepesua, jotta brodeeraus säilyisi paremmin pidempään.

Monikäyttöinen tuote

Tällä yksilöllisellä kylmälaukulla on kaksi kantotapaa, kantokahvat tai olkahihna handsfree-ratkaisua varten. Se muuttuu tarvittaessa putkikassiksi laukun kyljissä olevien nappien avulla.

Sopii lahjaksi tai mainoslahjaksi

Muokattava kylmälaukku on hauska ja käytännöllinen lahja sekä asiakkaille että työntekijöille. Se luo myös positiivisia mielikuvia yritykseesi aina, kun joku ottaa siitä viileän juoman tai välipalan.

Selkeä brodeeraus

Laukkuun voidaan kirjailla oma logosi tai muu haluamasi malli eri väreissä. Näin se erottuu varmasti joukosta. Lataa logosi palveluumme ja lisää haluamasi teksti. Me huolehdimme lopusta, ja yksilölliset kylmälaukkusi saapuvat pian jaettaviksi eteenpäin ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit