Loading...

Muotoonleikatut tarra-arkit

Huomaa: Yksikköhinta on arkkia kohti.


Tee muotoilluista tarroista yhtä yksilöllisiä kuin brändisi. Suunnittelustudiossamme voit luoda haluamaasi muotoon leikattujen tarrojen arkkeja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Materiaali
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Murra muotti tekemällä omasi. Luo tarroillesi mukautettu leikkauslinja.

  • Kuusi kokovaihtoehtoa
  • Saatavilla mukautettuja muotoja
  • Tarrojen määrä arkkia kohti vaihtelee koon mukaan
  • Valkoinen paperi ja läpinäkyvä muovi
  • Voit tilata vain yhden tarra-arkin
  • Erittäin paksu taustapinta

Huomaa: Yllä näytetyt määrävaihtoehdot viittaavat painettujen arkkien lukumäärään. Valitessasi haluamaasi lukumäärää huomaa, että yksi arkki ei ole yksi tarra.

Yhtä ainutlaatuinen kuin brändisi
Etsitkö ainutlaatuista ja hauskaa tapaa tuotteiden tai pakkausten merkitsemiseen? Muotoonleikatut tarrat auttavat tuotteitasi ja yritystäsi erottumaan joukosta. Valkoiselle paperille tai läpinäkyvälle muoville painetut tarrat voidaan leikata haluamaasi muotoon. Voit myös valita tarvitsemasi lukumäärän: Voit tilata vain yhden tarra-arkin pienempiä projekteja varten tai suuremman erän isompaan hankkeeseen.

Monipuolista merkkausta
Tuotteiden merkitsemisen lisäksi muotoon leikattuja tarroja voi käyttää mainiosti myös verkkotilausten mukauttamiseen. Voit käyttää niitä käärepussien, laatikoiden, kirjekuorien ja muiden materiaalien sulkemiseen. Voit jopa kiinnittää niitä hintalappuihin tai jakaa asiakkaille pieninä lahjoina.

Lataa ja suunnittele
Oletko valmis luomaan omasi? Voit ladata oman logosi tai kuvasi suunnittelustudioomme ja aloittaa tuotteen personoinnin heti. Valitse tarroille taustaväri ja joko vakio tai yksilöllisen muotoinen leikkauslinja. Kun tarran suunnittelu on valmis, lähetä meille tilauksesi. Huomiota kiinnittävät tarrat lähetetään sinulle käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit