Loading...

Järjestä ja esitä materiaalisi tyylillä kaksitaskuisten esittelykansioiden avulla.

  • Saatavana kaksi kokoa
  • Kolme paperilaatua
  • Kaksi sisätaskua kahdella tyylivaihtoehdolla
  • Sisältää paikan käyntikorteille
  • Elävä neliväripainatus
  • Tilausmäärä 25–10 000

Loista jokaisessa tapahtumassa
Tee pysyvä vaikutelma seuraavassa tapahtumassasi kaksipuolisilla esittelykansioilla. Kansioissa on kaksi sisätaskua helpottamaan materiaalin järjestelyä. Suurempaan kansioon mahtuu A4-arkkeja ja C4-kirjekuoria. Pienempään kansioon taas mahtuu A5-arkkeja ja C5-kirjekuoria. Tallenna esitykset erillään tukiasiakirjoista. Kansioissa on myös kätevä paikka käyntikorteille, joten ne sopivat erinomaisesti messuille, konferensseihin ja kiinteistöalan, remonttipalvelujen, rahoituspalvelujen ja monen muun alan ammattilaisille. Tekee tietopakettien jakelusta vaivattoman.

Sopiva ulkoasu ja tuntuma
Tarjoamme erilaisia paperilaatuja kaksitaskuisille esittelykansioille, joten voit valita niistä juuri sinulle sopivan. Voit valita mattapintaisen tai kiiltävän pinnan tai soft touch -pinnan varmistamaan tyylikkään ulkonäön ja tuntuman. Voit myös valita kahdesta eri taskutyylistä. Budjettiystävällisissä lukittavissa taskuissa on lovi, jonka avulla voit taittaa ja koota ne helposti, kun taas premium-luokan liimatut taskut on jo valmiiksi liimattu pitämään asiakirjat tukevasti paikallaan.

Helppo suunnitteluprosessi
Oletko valmis räätälöimään omat kaksitaskuiset kansiosi? Aloita valitsemalla haluamasi koko ja taskumalli. Lataa sitten suunnittelemasi malli tai aloita alusta ja lisää oma logosi, teksti ja kuvat. Ja jos tarvitset lisäapua suunnitteluun, asiantuntijamme auttavat mielellään. Tee sitten tilaus ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme. Kaksitaskuiset esittelykansiosi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit