Loading...

Russell™ -mikrofleece neljäsosavetoketjulla

Valitse lämmin fleece jokapäiväistä kerrospukeutumista varten. Paita on valmistettu nyppyyntymättömästä polyesteristä, joka pitää sen uuden näköisenä pitkään. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Taustaväri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Fleece, joka pysyy hyvännäköisenä pidempään.

– Valmistettu nyppyyntymättömästä 100-prosenttisesta polyesterimikrofleecestä – Kaksi etutaskua – Korkea vetoketjukaulus – Kiristysnauha helmassa – Koot S – 2XL

Koristelu: brodeeraus

Hoito-ohjeet: Konepesu 40 °C. Älä käytä valkaisuainetta, kuivausrumpua tai kemiallista pesua.

Pehmeä ja mukava

Tämä erityisen pehmeä pusero on mukava vetää T-paidan tai kauluspaidan päälle. Siinä on myös kätevät taskut puhelimen ja avainten säilyttämiseen käden ulottuvilla. Korkean vetoketjukauluksen voi sulkea ylös asti, mikä pitää niskan ja kaulan lämpiminä ja suojaa tuulelta.

Nyppyyntymätön materiaali

Mikrofleecekangas on valmistettu nyppyyntymättömästä polyesteristä. Pusero pysyy erinomaisessa kunnossa myös toistuvassa pesussa ja kulutuksessa, joten tämä fleece on aina hyvännäköinen ja yhtenäinen asuste henkilökunnalle tai vaikkapa tapahtuman vapaaehtoistyöntekijöille.

Näyttävä brodeeraus

Oletko valmis luomaan omasi? Valitse haluamasi tarjoamistamme tuotevaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava fleecepusero. Lisäämme logosi tai iskulauseesi käyttämällä kestävää neliväribrodeerausta, jonka ansiosta voit laittaa brändisi esille tyylikkäällä tavalla.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit