Siirry suoraan pääsisältöön
 
Ilmainen toimitus kaikille IF-maskeille

maskit vistaprint®

Basquiat

Jean-Michel Basquiat on yksi oman sukupolvensa tunnetuimpia taiteilijoita, ja häntä pidetään jopa yhtenä 1900-luvun tärkeimmistä taiteen tekijöistä.

World Famous

 

Antar

 

Untitled Skull

 

Crown

 

Pez Dispenser

 

Unbreakable

 

Nimetön

 

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Lisensoija: Artestar, New York.

Jean-Michel Basquiat on yksi oman sukupolvensa tunnetuimpia taiteilijoita, ja häntä pidetään jopa yhtenä 1900-luvun tärkeimmistä taiteen tekijöistä. Hänen uransa alkoi 1970-loppupuolelta ja jatkui läpi 1980-luvun aina hänen kuolemaansa saakka. Basquiat menehtyi vuonna 1988 vain 27-vuotiaana.
Basquiat’n työt ovat luonteeltaan rosoisia ja kantaaottavia. Käyttämällä ronskeja värejä ja asetelmia hän tasapainottelee näennäisesti vastakkaisten voimien välillä: kontrolli ja spontaanius, uhkaavuus ja nokkeluus, urbaanit kuvat ja primitiivisyys. Brändinä Basquiat ilmentää etenkin nuoren ja kansainvälisen kaupunkikulttuurin arvoja ja päämääriä.

Basquiat yhdisteli maalauksiinsa usein sanoja. Ennen maalauksiaan Basquiat tuotti punk-tyylisiä postikortteja katukauppaa varten ja tuli tunnetuksi poliittisista ja runollisista graffiteistaan, joita hän maalasi käyttäen nimeä SAMO.

Monien erilaisten materiaalien ja menetelmien yhdistely on olennainen osa Basquiat’n taidetta. Hänen maalauksensa sisältävät tyypillisesti kaikenlaisia tekstejä ja koodeja: sanoja, kirjaimia, numeroita, piktogrammeja, logoja, karttasymboleita, kaavioita ja monia muita elementtejä. Lisäksi niissä esiintyy usein monia erillisiä paneeleja sekä yksittäisiä kanvaksia, joiden kiilapuut ovat näkyvissä itse kankaan pinnan ollessa täynnä kirjoitusta, kollaaseja ja kuvia.

Basquiat-kangasmaskimme ovat tapa kunnioittaa tätä ikonista taiteilijaa – samalla kun ne tarjoavat sinulle tyylikkään ja mukavan maskin päivittäiseen käyttöösi. Kaikki uudelleenkäytettävät Basquiat-maskimme on valmistettu useista laadukkaan kankaan kerroksista. Maskeissa on kirkas neliväripainatus ja integroitu suodatin (jonka hengittävyys ja suodatus on AFNOR-standardien mukainen). Säädettävien ominaisuuksien ja sekä aikuisille että lapsille tarjolla olevien kokojen ansiosta Basquiat-kangasmaskit ovat samalla kertaa miellyttäviä käyttää ja hyvännäköisiä.

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Lisensoija: Artestar, New York.

Uusi kokoelma

Fabricoo

Ecuadorista kotoisin oleva Fabricoo käyttää latinojuuriensa inspiroimia kirkkaita värejä piristämään ja yhdistämään ihmisiä.