Loading...

Säkkituolit

Luo mukava tila asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Neliväripainatus, kestävää polyesteriä. Saatavana kolme kokoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Piristä toimistosi tai tapahtumapaikkasi ilmettä personoiduilla säkkituoleilla.

  • Kolme kokovaihtoehtoa
  • Kestävä polyesteripäällys
  • Materiaalit sekä sisä- että ulkokäyttöön
  • 100 % EPS-raetäyte
  • Yhteensopiva ommel ja vetoketju
  • Kaksipuolinen neliväripainatus

Haluatko lisätä persoonallisuutta työtilaan tai tapahtumaan? Säkkituolit ovat hauskoja ja mukavantuntuisia, ja sopivat kaikenikäisille. Niiden avulla on helppo muuttaa esimerkiksi toimistojen ja ulkotapaamisten ilmettä. Voit luoda näyttäviä ja yksilöityjä istuimia lisäämällä niihin yrityksesi logo tai ainutlaatuinen koristelu, olitpa sitten suunnittelemassa viihtyisää odotustilaa ravintolaan tai kylpylään, sisustamassa toimiston taukotilaa tai hakemassa yrityksellesi huomiota messuilla tai ulkoilmatapahtumissa.

Konepestävää säkkituoliamme on saatavana kolmea eri kokoa ja kahta erilaista polyesterivaihtoehtoa. 230 g/m² -vaihtoehto on vedenpitävä ja paras ulkokäyttöön, kun taas paksumpi, 360 g/m² -huonekaluvaihtoehto on tarkoitettu sisäkäyttöön. Minkä sitten valitsetkin EPS-raetäyte tekee tuolistasi pehmeän ja mukavan tuntuisen.

Oletko valmis aloittamaan? Valitse ensin sinulle parhaiten sopivat koko ja vaihtoehto. Lataa sitten sovellukseen mallisi ja lisää siihen omat yksityiskohdat. Me hoidamme loput ja painatamme mallisi neliväripainatuksella. Säkkituolisi toimitetaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit