Loading...

Hologrammietiketit

Lisää huomiota herättävä holografinen tehoste omiin etiketteihisi. Valmistettu kestävästä, heijastavasta muovista; saatavilla monia eri kokoja ja muotoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo joukosta erottuvia pakkauksia, joissa on hologrammietiketit.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi muotovaihtoehtoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto – Vedenkestävää sateenkaarimuovia – Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa – Sileä mattapintainen viimeistely
– Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärä 100–5 000

Kaipaatko helppoa ja hauskaa tapaa piristää yrityksesi logoa, tai etsitkö uusia ideoita liikelahjoja varten? Hologrammietiketit ovat tähän juuri sopiva valinta. Kestävälle, vedenpitävälle materiaalille painetut värikkäät, kolmiulotteiset etikettimme ovat loistava tapa herättää huomiota ja esitellä näyttäviä malleja ja tyylejä.

Hologrammietiketit on valmistettu kestävästä, heijastavasta muovista, joka antaa omalle mallillesi tai logollesi huomiota herättävän pinnan. Saatavana on monia koko- ja muotovaihtoehtoja, mukaan lukien itse suunniteltu muoto.

Aloita suunnittelu valitsemalla etikettisi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit