Siirry suoraan pääsisältöön

Muovietiketit

Piristä tuotteitasi, lahjojasi ja monia muita tuotteita. Erilaisia ​​kokoja ja materiaaleja, myös itse suunnitelluilla muodoilla. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotovaihtoehtoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • Viisi materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrät 100–5000

Etsitkö tapoja piristää tuotepakkaustesi ulkonäköä? Yksilölliset muovietiketit tehostavat toimintaasi, halusitpa sitten asetella tuotteitasi myymälässä tai auttaa brändiäsi tai logoasi erottumaan muista.

Kestävästä, vettä hylkivästä materiaalista valmistetut yksilölliset muovietikettimme helpottavat purkkien, laatikoiden, pussien ja monien muiden tuotteiden merkitsemistä. Saatavana on laaja valikoima erilaisia kokoja, viimeistelyjä ja muotoja. Ellet löydä tarpeisiisi sopivaa muotoa, voit myös suunnitella sen itse. Helposti irrotettavan taustan avulla etikettejä on helppo käsitellä.

Oletko valmis suunnittelemaan muovietikettejä? Lataa mallisi palveluumme ja lisää siihen haluamasi yksityiskohdat. (Jos olet luomassa omien toiveidesi mukaista muotoa Upload & Go -toimintomme avulla, joku suunnittelueksperteistämme suunnittelee haluamasi muodon puolestasi). Kun olet täysin tyytyväinen tulokseen, me hoidamme loput. Muovietiketit toimitetaan sinulle valmiina kiinnittämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit