Loading...

Muovietiketit

Piristä tuotteitasi, lahjojasi ja monia muita tuotteita. Erilaisia ​​kokoja ja materiaaleja, myös itse suunnitelluilla muodoilla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo katseenvangitsevat tuotepakkaukset kestävillä, muovisilla etiketeillä.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi muotovaihtoehtoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto – Neljä materiaalivaihtoehtoa – Uritettu rulla, neljä halkaisijavaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Tilausmäärä 100–5 000

Etsitkö tapoja piristää tuotepakkaustesi ulkonäköä? Yksilölliset muovietiketit tehostavat toimintaasi, halusitpa sitten asetella tuotteitasi myymälässä tai auttaa brändiäsi tai logoasi erottumaan muista.

Kestävästä, vettä hylkivästä materiaalista valmistetut yksilölliset muovietikettimme helpottavat purkkien, laatikoiden, pussien ja monien muiden tuotteiden merkitsemistä. Saatavana on laaja valikoima erilaisia kokoja, viimeistelyjä ja muotoja. Ellet löydä tarpeisiisi sopivaa muotoa, voit myös suunnitella sen itse. Helposti irrotettavalla, muovisella taustalla varustetut etiketit säilyttävät hyvin värinsä ja ominaisuutensa.

Suunnittelustudiomme avulla voit ladata logosi tai kuvasi ja aloittaa muokkaamisen heti. Valitse etiketteihisi taustaväri ja muokattava tai vakiomuotoinen leikkauslinja. Kun mallisi suunnittelu on valmis, lähetä tilauksesi. Huomiota herättävät etiketit lähetetään sinulle käyttövalmiina. Jos sinulle tulee kysyttävää prosessin aikana, voit jutella live-chatissa asiantuntijoidemme kanssa napsauttamalla suunnitteluikkunan oikeassa alakulmassa olevaa ”Tarvitsetko apua?” -painiketta.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit