Siirry suoraan pääsisältöön

Uudelleenkiinnitettävät etiketit

Merkitse helposti mitä tahansa uudelleen kiinnitettävillä tarroilla, joita voit käyttää yhä uudelleen tai irrottaa kokonaan. Tutustu erilaisiin kokoihin ja muotoihin sekä paperi- että muovimateriaalisina. Tarkastele tietoja

Valitse haluamasi muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto
  • Kaksi materiaalivaihtoa
  • Uritettu rulla, neljällä eri halkaisijavaihtoehdolla
  • Kirkas neliväripainatus
  • Määrät 100—5000

Tarvitsetko yksilöllisiä tarroja juhlien sisustamiseen, ikkunamyyntiin, väliaikaisiin kampanjoihin tai yritystapahtumaan? Meiltä löydät kaiken tarvittavan. Yksilölliset tarramme kiinnittyvät tiukasti puhtaalle pinnalle, ja ne voidaan kiinnittää tai käyttää uudelleen tai poistaa jälkiä jättämättä.

Saat itse päättää, kuinka muokkaat irrotettavat rullatarrasi. Voit valita 80 g/m² pinnoitetun paperin tai 125 g/m² läpikuultavan muovin, mattapintaisena tai kiiltävänä. Valitse sitten valikoimasta erilaisia kokoja ja muotoja. Voit jopa suunnitella itse oman muodon.

Oletko valmis suunnittelemaan uudelleenkiinnitettävät etiketit? Lataa mallisi palveluumme ja lisää siihen haluamasi yksityiskohdat. (Jos olet luomassa omien toiveidesi mukaista muotoa Upload & Go -toimintomme avulla, joku suunnittelueksperteistämme suunnittelee haluamasi muodon puolestasi). Kun mallisi on valmis, etikettisi painetaan ja toimitetaan sinulle valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit