Loading...

Uudelleenkiinnitettävät etiketit

Merkitse helposti mitä tahansa uudelleen kiinnitettävillä tarroilla. Voit käyttää niitä yhä uudelleen tai poistaa ne kokonaan. Tutustu valikoimaan erilaisia kokoja ja muotoja. Tilauksen vähimmäistilausmäärä on sata kappaletta. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo tuotebrändäystä uudelleen kiinnitettävillä tai irrotettavilla etiketeillä, joista ei jää jälkiä.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi eri muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto – Uritettu rulla, neljä eri halkaisijavaihtoehtoa – Kirkas neliväripainatus – Määrä 100–5 000

Yksilölliset tarrat kaikkiin tilaisuuksiin
Tarvitsetpa sitten yksilöllisiä tarroja juhlien sisustamiseen, näyteikkunoihin, väliaikaisiin kampanjoihin tai yritystapahtumaan meiltä löydät kaiken tarvittavan. Yksilölliset tarramme kiinnittyvät tiukasti puhtaalle pinnalle, ja ne voidaan kiinnittää tai käyttää uudelleen tai poistaa jälkiä jättämättä.

Käytä mielikuvitusta tarrojesi suunnitteluun
Voit itse päättää, miten yksilöit irrotettavat rullatarrat. Tarjolla on useita muotoja ja kokoja ja voit jopa luoda oman yksilöllisen muodon. Voit myös valita tarroille matan tai kiiltävän pinnan.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan uudelleenkiinnitettävät etiketit? Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti muokattavan leikkauslinjan etiketillesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit