Loading...

Uudelleenkiinnitettävät etiketit

Merkitse helposti mitä tahansa uudelleen kiinnitettävillä tarroilla, joita voit käyttää yhä uudelleen tai irrottaa kokonaan. Tutustu erilaisiin kokoihin ja muotoihin sekä paperi- että muovimateriaalisina. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Luo tuotebrändäystä uudelleen kiinnitettävillä tai irrotettavilla etiketeillä, joista ei jää jälkiä.

– 15 kokovaihtoehtoa – Viisi muotoa, mukaan lukien itse suunniteltu vaihtoehto – Kaksi materiaalivaihtoa – Uritettu rulla, neljällä eri halkaisijavaihtoehdolla – Kirkas neliväripainatus – Määrä 100—5 000

Tarvitsetko yksilöllisiä tarroja juhlien sisustamiseen, näyteikkunoihin, väliaikaisiin kampanjoihin tai yritystapahtumaan? Meiltä löydät kaiken tarvittavan. Yksilölliset tarramme kiinnittyvät tiukasti puhtaalle pinnalle, ja ne voidaan kiinnittää tai käyttää uudelleen tai poistaa jälkiä jättämättä.

Saat itse päättää, kuinka muokkaat irrotettavat rullatarrasi. Voit valita 80 g/m² pinnoitetun paperin tai 125 g/m² läpikuultavan muovin, mattapintaisena tai kiiltävänä. Valitse sitten valikoimasta erilaisia kokoja ja muotoja. Voit jopa suunnitella itse oman muodon.

Oletko valmis suunnittelemaan uudelleenkiinnitettävät etiketit? Aloita suunnittelu valitsemalla haluamasi muoto. Jos valitset vakiomuodon, voit selata muokattavia mallejamme tai suunnitella omasi. Jos valitset muokattavan muodon, lataa logosi tai kuvasi, niin suunnittelustudiomme luo automaattisesti yksilöllisen leikkauslinjan tarrallesi, jossa on vaihtoehtoja sen edelleen muokkaamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit