Siirry suoraan pääsisältöön

Miesten Fruit of the Loom® Basic T-paita

Muuta logosi suosituksi mainoslahjaksi yrityksesi seuraavassa tapahtumassa tai juhlassa. Personoi paitasi kirkkaalla väripainatusteknologiallamme. Myös lapsille on saatavana vastaavat tuotteet. Tarkastele tietoja

Väri
Koristelu
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • 100-prosenttista, kevyttä puuvillaa
  • 99 % puuvillaa, 1 % polyesteriä (tuhkanharmaa)
  • 97 % puuvillaa, 3 % polyesteriä (vaalean meleerattu harmaa)
  • Kaksinkertaiset ompeleet lisäävät kestävyyttä
  • Kokovaihtoehdot S–3XL
  • Saatavana myös lapsille

Koristelu: Yksivärinen painatus (silkkipainatus)
Neliväripainatus (suoraan vaatekappaleeseen)

Huomaa: Painatus etu- ja takapuolelle on saatavana neliväripainatuksessa (koko etuosa ja vasen rintaosa) ja yksivärisessä painatuksessa (vain koko etuosa).

Suunnitteletko tapahtumaa?

Varaa muokattavat T-paitamme seuraavaan varainkeruutapahtumaan, mainoslahjoiksi tai perhejuhlaasi. T-paitamme tarjoavat suositun ja tehokkaan tavan luoda yhdenmukainen ja näyttävä tyyli. Lisäksi kaksinkertaiset ompeleet lisäävät T-paidan kestävyyttä ja tekevät näistä lyhythihaisista paidoista välttämättömän lisän kenen tahansa vaatekaappiin.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi?

Tutustu tuotevalikoimaamme suunnitellaksesi omiin tarpeisiisi sopiva paita. Voit lisätä haluamasi yksityiskohdat ja viimeistellä paidan toiveidesi mukaan, ennen kuin me huolehdimme lopusta. T-paitasi painetaan ammattitaidolla, ja käyttövalmiit, tyylikkäät paidat toimitetaan sinulle mahdollisimman pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit