Loading...

Omannäköinen kauppakassi

Luo täysien omien toiveidesi mukainen laukku lisäämällä siihen haluamiasi malleja tai suosikkivalokuvasi. Pinnoitettua polyesteriä; koko pinnan kattava neliväripainatus. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Suunnittele itsellesi persoonallinen, kätevä ja tilava kangaskassi.

  • Koko 41 x 41 cm
  • Pinnoitettua polyesteriä
  • Avoin sisätila
  • Puuvillapunoksesta valmistetut kaksinkertaiset kannikkeet
  • Kestävä neliväripainatus
  • Painatus molemmille puolille saatavilla

Oletko valmis luomaan vaikutuksen liikkuessasi asioilla, tai haluaisitko yllättää sinulle rakkaan ihmisen tällä hauskalla ja käytännöllisellä lahjalla? Personoidut ja muodikkaat kangaskassimme ovat erinomainen tapa ilmaista luovuuttasi. Kassin molemmat puolet on mahdollista painattaa haluamillasi kuvilla – olivatpa ne mieleisiäsi grafiikoita tai perhekuviesi kollaaseja. Laukun pinnoitettu polyesterikangas ja puuvillapunoksesta valmistetut kannikkeet merkitsevät, että tämä on kätevä kassi joka lähtöön.

Voit aloittaa ikioman kangaskassisi luomisen siirtämällä valitsemasi hyvälaatuiset kuvat palveluumme. (Jos haluat käyttää kuvia Facebook-sivultasi tai matkapuhelimestasi, me voimme auttaa sinua tässä.) Kun tarkistat malliasi, voit lisätä siihen myös muita haluamiasi elementtejä. Me huolehdimme lopusta. Suunnittelemasi kangaskassi painetaan, pakataan ja toimitetaan sinulle nopeasti. Laukkusi saapuu viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit