Loading...

Jälleenmyynti ja verkkomyynti

Luo brändi, joka on valmis mihin tahansa myyntiympäristöön putiikeista verkkomyymälöihin. Me autamme sinua luomaan tyylin, joka on trendikäs, yksilöllinen ja aina hyvännäköinen.

Markkinointi

Kannusta asiakkaitasi hemmottelemaan itseään tai jotakuta toista markkinointi- ja myynninedistämistuotteilla, jotka heijastavat omaa tyyliäsi. 

Mainonta liikkeen sisällä

Hyödynnä ympäröivää tilaasi. Käytä seiniä, ikkunoita ja hyllyjä mainostamaan vaatteita, kirjatarvikkeita ja muita tuotteita.

Ostos- ja lahjakassit

Paketoi ostokset, henkilökohtaiset lahjat sekä mainoslahjat tyylikkäisiin kasseihin, joissa on oma logosi.

Tuotelaput

Näytä hinnat tai tuotetiedot yksilöllisellä ja tyylikkäällä tavalla. 

Pakkaukset

Luo tuotepakkaus, joka heijastaa brändisi persoonaa, olivatpa kyseessä sitten kodin tavarat, kirjat, vaatteet tai korut.  

Verkkokauppa

Eikö sinulla ole fyysistä liikettä? Se ei ole mikään ongelma. Luo vaikutus pakkaustesi yhdenmukaisella ulkoasulla. 

Pakkaustarvikkeet

Luo Instagram-valmiit pakkaukset lisäämällä mukaan yksityiskohtia, jotka saavat brändisi erottumaan joukosta.  

Luo WIX:in kanssa verkkosivusto, josta olet aina haaveillut

Ei vaadi lainkaan aiempaa kokemusta. Valitse mieleisesi yli 500 ammattimaisesti suunnitellun mallipohjan joukosta.

Tee yhteistyötä suunnittelijan kanssa

Haluatko logon tai käyntikortin mallin? Kaipaatko täysin uutta brändi-identiteettiä? Ammattilaissuunnittelijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Työasut ja myyntituotteet

Luo yhtenäinen ilme henkilökunnallesi ja tarjoa asiakkaillesi mieluisia mainostuotteita.

Yhteisö

Saa asiakkaat innostumaan brändistäsi ja auta heitä tuntemaan olevansa osa sitä.

Olitpa itsenäinen suunnittelija, kaupungin keskustassa sijaitsevan myymälän omistaja tai verkkokaupan pyörittäjä, VistaPrintlla on koko joukko käteviä tuotteita, joiden avulla voit luoda ikioman brändisi ja tehostaa sen näkyvyyttä. Banderolleista aina lahjakortteihin, tarroihin, laukkuihin ja moniin muihin tarvikkeisiin – mitä tahansa tarvitsetkin, me voimme todennäköisesti tulostaa sen.

Tarjoamme myös valikoiman täysin muokattavissa olevia pakkausmateriaaleja. Niiden avulla voit luoda yrityksellesi yhtenäisen ilmeen ja tarjota asiakkaillesi ainutlaatuisen elämyksen heidän avatessaan uuden tuotteensa pakkauksen. Aloita tutustumalla erityisesti vähittäismyyntiä varten suunniteltujen mallipohjien valikoimaamme – voit räätälöidä valmiit mallit omalle brändillesi sopivaksi. Ja jos kohtaat ongelmia, ammattimaiset suunnittelijamme auttavat sinua aina mielellään.