Loading...

Autokyltit

Tee jokaisesta asioinnista, automatkasta tai korttelin ympäri ajelusta tilaisuus mainostaa yritystäsi. Ajoneuvokylttimme on valmistettu kestävistä ja pitkäkestoisista materiaaleista.

4 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
4 tulokset


Esittele brändiäsi joka mutkassa autokylttien avulla.

Ajattele kuinka paljon aikaa vietät autossa, kuorma-autossa, pakettiautossa tai asuntovaunussa. Lasten kuljettamiseen ja työmatkoihin voi mennä tunteja päivässä. Mikset hyödyntäisi tuota aikaa ja käyttäisi autoasi ainutlaatuiseen ja huomiota herättävään mainostamiseen? Lisää logosi, yrityksesi nimi ja lyhyt viesti valitsemaasi yksilölliseen autokylttiin, niin sinut huomataan edestakaisin kadulla ajaessasi.

Valitse itsellesi sopivimmat automagneeteista, autonikkunatarroista, autonovitarroista ja puskuritarroista. Jokainen vaihtoehto on valmistettu pitkäkestoisista ja kestävistä materiaaleista ja painettu voimakkaalla neliväripainatuksella. Löydettyäsi sopivat mainoskyltit autoosi meidän on helppo toteuttaa visiosi suunnittelustudiossamme. Valitse jokin monista hienoista malleistamme ja personoi autosi kyltti juuri sinun yrityksesi näköiseksi. Ja jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää matkan varrella, olemme täällä sinua varten.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä. Suosittelemme, että tarkistat ensin paikalliset moottoriajoneuvorekistereihin liittyvät erityissäädökset. Tutustu lisäksi seuraaviin ohjeisiin: – Emme suosittele autonikkunatarrojen sijoittamista alueille, jotka saattavat haitata näkyvyyttä. – Älä laita autonovimagneetteja autosi konepellille, koska niitä ei ole suunniteltu siihen. Magneetit on tarkoitettu asetettavaksi vain oviin, auton takaosaan tai takaluukkuun.
– Automagneettimme eivät tartu ei-metallisille pinnoille tai oviin, joissa on paljon alumiinia tai muovia. Magneettien käyttäminen sopimattomiin materiaaleihin voi olla turvallisuusriski.

Riippuu omista tarpeistasi. Automagneetit ovat hyvä vaihtoehto, jos se pitää irrottaa usein tai jos ajoneuvo vaihtuu. Ne ovat kestäviä, PVC-vapaita ja tuulitunnelitestattuja moottoritieajoa varten. Jos etsit tuotetta, jonka voi jättää autoon pidemmäksi aikaa, suosittelemme autotarroja tai puskuritarroja.

Ajoneuvokylttien keskimääräinen käyttöikä on noin kolme vuotta.

Kyllä. Sävytettyihin ikkunoihin suosittelemme valitsemaan lasin ulkopuolelle kiinnitettävän vaihtoehdon, jossa liima on takapuolella.

Ei, mutta suosittelemme sijoittamaan yksilölliset puskuritarrat ja tarrat ajoneuvoon, jossa on alkuperäinen tehdasmaalaus.

Noudata näitä vinkkejä, jotta saat ajoneuvokylteistäsi kaiken irti: – Aseta kuvio tai teksti keskelle, jotta mikään siitä ei jää pois tarraa suunnitellessasi. – Käytä suurta fonttikokoa, jotta viestisi näkyy muille. – Lisää kontrastia käyttämällä vaaleaa tekstiä tummalla taustalla ja tummaa tekstiä vaalealla taustalla. – Jos käytät kuvia, varmista, että ne ovat selkeitä ja voimakkaanvärisiä ja että niiden resoluutio on korkea (300 dpi). – Jos haluat kylttiin paljon tekstiä, valitse suurempikokoinen autokyltti, jotta kaikki teksti mahtuu siihen, ja käytä mahdollisimman suurta fonttia.