Yksilöllisten T-paitojen painatus

Voit suunnitella trendikkäät, tyylikkäät T-paidat, jotka sopivat brändiisi ja ilmentävät persoonallisuuttasi. Tutustu erilaisiin räätälöintimahdollisuuksiin, niin voit luoda yksilöllisen T-paidan mitä tahansa tilaisuutta varten.

Mustesuihkupainatus – suoraan kankaalle
Näiden edullisten T-paitojen ansiosta voit suunnitella tyylikkäät ja yhdenmukaiset, päällä mukavat paidat oman makusi mukaan.
 

ColorStrong™ – digitaalinen lämpöpainatus

Voit elävöittää omaa logoa tai kuvaa monilla yksilöllisillä muokkausvaihtoehdoilla – ne auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen paidan.

 

Erotu joukosta ja luo hyvä ensivaikutelma

Suunnittele seuraavaan tapahtumaan, yritysjuhlaan tai lahjaksi yksilölliset T-paidat omilla painatuksilla. Voit antaa brändillesi yhdenmukaisen, ammattimaisen ilmeen tai suunnitella ainutlaatuiset paidat kerhoa, koululuokkaa, urheilujoukkuetta, virkistystapahtumaa tai muuta tilaisuutta tai tapaamista varten. Tutustu eri kokoihin, malleihin ja värivaihtoehtoihin ja varmista, että paitasi erottuu muista. Voit aloittaa suunnittelun valitsemalla mieleisesi T-paitamallin ja värin. Valitse sitten omiin tarpeisiisi räätälöitävä mallipohja kattavasta valikoimastamme (tai lataa oma mallisi). Lopulta voit ladata oman kuvan, logon, tekstin tai muita yksityiskohtia. Me hoidamme loput. Pian oletkin valmis esittelemään T-paitasi muille. 

Painatusmenetelmä 

Mustesuihkupainatus – suoraan kankaalle 

Sopii:
suuriin kuviin ja edullisiin tukkutilauksiin. 
Huom.: Painetussa alueessa on hieman karkeampi tekstuuri kuin muussa paidassa (muste sulautuu kankaaseen). Vältä siis tämän painatuksen valintaa virkapukuja ja usein pestäviä vaatteita varten.


ColorStrong™ – digitaalinen lämpöpainatus

Sopii: usein pestäviin vaatteisiin, toistuvaan käyttöön ja yksityiskohtaisiin, värikkäisiin painatuksiin.
Huom.:: Painettu alue tuntuu muoviselta ja levittäytyy vaatteen päälle, joten vältä suurikokoisia painatuksia. 


Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Miten monta eri T-paitakokoa on saatavilla?
V: Miesten yksilöllisistä T-paidoista ovat saatavana koot S–3XL (mallista riippuen) ja naisten T-paidoista koot XS–2XL (mallista riippuen). Tarkasta kokotaulukkomme, niin osaat tilata itsellesi sopivan koon. Lisäksi meiltä voi tilata lasten T-paitoja, joiden koot ovat XS–XL.

K: Saako painatuksen sekä T-paidan etupuolelle että paidan selkämykseen?
V: Kyllä: kaikkiin mustesuihkupainatuksella varustettuihin T-paitoihin voi tilata painatuksen sekä etupuolelle että selkään.

K: Pitääkö T-paidoista tilata minimitilausmäärä?
V: Ei – voit tilata vain yhden T-paidan tai niin monta paitaa kuin haluat.

K: Mistä materiaalista T-paita valmistetaan?
V: Omalla painatuksella varustetut T-paidat valmistetaan kevyestä, esikutistetusta 100-prosenttisesta puuvillasta ja puuvillasekoituksista.

K: Miten omalla painatuksella varustettu T-paita pestään?
V: T-paita käännetään pesua varten nurinpäin ja pestään koneessa kylmässä vedessä. Käytä klooritonta valkaisua, äläkä rumpukuivaa paitaa. Jotta T-paidan painatus pysyy uudenveroisena, painatuskohtaa ei saa silittää. 

Toimintaohjeet

Valitse tyyli:

Jos lataat kuvan tai logon T-paitaa varten, valitse väri, joka saa kuvan tai tekstin erottumaan selkeästi.
Mitä säätä on luvassa? Järjestetäänkö tapahtuma sisällä vai ulkona? Ota nämä seikat huomioon, kun valitset lyhyt- tai pitkähihaisen paidan.

Anna T-paidalle yksilöllinen ilme:

Varmista, että painatus erottuu T-paidasta eikä sulaudu liikaa taustaväriin.
Käytä selkeitä, helppolukuisia fontteja.
Varmista, että kuva ja teksti ovat tarpeeksi suuria, jotta ne on helppo nähdä ja lukea.
Lataamasi tiedosto voi olla mitä muotoa tahansa (esim. .pdf, .ai, .jpeg, .png tai .ppt).
Tarvitsetko suunnitteluapua? Vistaprintin asiantuntijat voivat auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen painatuksen T-paitaan.

Ota T-paidastasi kaikki hyöty irti:

Vistaprintin yksilölliset T-paidat ovat kätevä tapa mainostaa brändiäsi – valitse väri ja kuvio, joita voi käyttää kerta toisensa jälkeen.
Brändin yhdenmukaisen ilmeen takaamiseksi voit tilata monia eri T-paitamalleja samalla painatuksella.
Jos painatat yksilöllisiä T-paitoja ystävien tai perheenjäsenten kanssa vietettävää tapahtumaa varten, tilaa kaikille oma paita: näin teet tilaisuudesta ikimuistoisen.